ONA JE ZASLUŽNA ZA USPEH MLADIH GLUMICA: Da nije bilo Milice Milše, ove DVE DEVOJKE ne bi ni dobile uloge u IGRI SUDBINE
Foto: Zorana Jevtić

OTVORENO

ONA JE ZASLUŽNA ZA USPEH MLADIH GLUMICA: Da nije bilo Milice Milše, ove DVE DEVOJKE ne bi ni dobile uloge u IGRI SUDBINE

Pop kultura -

Milica Milša i Žarko Jokanović otkrili su mnoge detalje o dugogodišnjem bračnom životu, kao i o projektu koji ih već tri godine zajedno drži i na poslovnom planu, budući da su oboje zaslužni za uspeh veoma gledane serije "Igra sudbine".

U intervjuu za "Story", Žarko je najpre ispričao da je odmah znao da će Milića Milša glumiti Adu Kanački, a onda je otkrio i druge zanimljive detalje.

Milica Milša, Žarko Jokanović
foto: Damir Dervišagić

- Piscu je mnogo lakše da piše kada ima u glavi za koga je to i od početka sam znao da samo Milica može da bude Ada Kanački i niko drugi, ona je mnogo više nalik njoj nego što bi ona priznala. U startu sam imao četiri uloge gde sam znao ko su idealni glumci, da Milica igra Adu Kanački, da Sandra Bugarski igra Pančetu, da Slobodan Ćustić igra Vukašina i da naša divna prijateljica Danica Ristovski igra tetka Lilu, nazavanu po Milicinoj stvarnoj tetki koja nam je velika podrška - rekao je Žarko, pa je naveo da je upravo Milica zaslužna što neke od glavnih glumica igraju u toj seriji.

Olja Lević
foto: Printscreen/Instagram

- Milica je jedna od retkih glumica koje će iskreno preporučiti svoju koleginicu. Na primer, zbog nje su Olja Lević i Milica Tomašević dobile svoje uloge. Olju je videla na Instagramu, Milicu isto negde, i rekla je da su lepe, talentovane devojke kojima se treba pružiti šansa. Volim što nije ni zavidna ni sujetna već uvek voli da iskreno pomogne - otkrio nam je Žarko, a Milicu smo pitali kakav je odnos izgradila sa glavnim muškim likovima.

Milica Tomašević
foto: Printscreen/Instagram

- Luku Raca i Stevana Pialea sam prihvatila kao sopstvenu decu i danas kažem da ja imam trojicu sinova, žao mi je ali ukrala sam ih od njihovih roditelja (smeh). Oni su stvarno dobra, vaspitana deca, mi smo svi na setu kao jedna porodica - kroz osmeh je rekla glumica.

(Kurir.rs/Story)

Bonus video:

02:51

ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU! Užasno je, BOLEST je PODMUKLA! Milica Milša OTKRILA jezive detalje BORBE sa KORONOM (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track