VIDEO KORTNI KARDAŠIJAN UZNEMIRIO PLANETU! Otkrila STRAVIČNU ISTINU koja će vam ZALEDITI KRV: Evo zašto ne može da ima bebu!
Foto: Profimedia

VIDEO KORTNI KARDAŠIJAN UZNEMIRIO PLANETU! Otkrila STRAVIČNU ISTINU koja će vam ZALEDITI KRV: Evo zašto ne može da ima bebu!

Pop kultura -

Popularna rijaliti zvezda Kortni Kardašijan je u novoj sezoni rijalitija o njoj i njenim sestrama slučajno otkrila neverovatan detalj iz svog života.

Video u kojem Kortni priznaje svojoj majici strašnu istinu zbog koje više nikada neće moći da zatrudni ubrzo je obrzan, a onaj mali broj ljudi koji je uspeo da ga vidi, ostao je potpuno slomljenim stravičnim iskustvom koje starleta proživljava.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Naime, Kortni je sa svojim partnerom Trevisom Barkerom želela da dobije dete, te su pokušali da zatrudne, a kada im to nije uspelo okrenuli su se veštačkoj oplodnji, konkretno IVF tretmanu.

IVF tretman obuhvata pripremnu fazu, primenu lekova za stimulaciju ovulacije, monitoring ciklusa, prikupljanje jajnih ćelija, njihovo spajanje sa muškim polnim ćelijama, kultivaciju embriona, embriotransfer, zamrzavanje embriona. Rezultat je stvaranje embriona i njegovo plasiranje u matericu.

Travis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Kortni se zbog teške terapije prvo ugojila, a na video snimku koji je videla javnost, svojoj majici je priznala da je ušla u menopauzu, sa svega 42 godine, zbog čega sasvim sigurno više uopšte neće moći da zatrudni.

- Lekovi koje su mi davali doveli su me u menopauzu - rekla je Kortni.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

U videu snimku nije navela koji su je to tačno lekovi doveli do menopauze, ali su svakako vrsta lekova za neplodnost. Takođe se nije izjasnila ni po pitanju toga da li je samo imala neke simptome menopauze ili je stvarno ušla u menopauzu. Inače je poznato da lekovi za plodnost izazivaju neredovne cikluse, debljanje, znojenje, i mučninem promene raspoloženja i malaksalost, prenosi Dejli Mejl.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Maja Berović trudnoća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track