RIJANA SLUČAJNO OTKRILA POL BEBE: Kad je OVO videla u radnji, RASPLAKALA se od nežnosti, a evo šta je kupovala uoči porođaja FOTO
Foto: Profimedia

BROJI SITNO

RIJANA SLUČAJNO OTKRILA POL BEBE: Kad je OVO videla u radnji, RASPLAKALA se od nežnosti, a evo šta je kupovala uoči porođaja FOTO

Pop kultura -

Rijana uživa u trudničkim danima i kao i svaka druga buduća mama, u danima pred porođaj najviše uživa u kupovini stvarčica za svoju bebu. Paparaci su je uslikali u jednoj luksuznoj radnji, a sudeći po modnom odabiru jasno je da očekuje devojčicu koja će sigurno od rođenja biti prava trendseterka.

34-godišnja deveterostruka dobitnica Gremija uhvaćena je u kupovini luksuzne dečje odeće, a u jednom se trenutku nije mogla da se suzdrži i umalo se rasplakala dok joj je prodavačica pokazivala maleni trenč mantil čuvenog brenda Barberi.

Rijana
foto: Profimedia

Sudeći po njenom izrazu lica, sigurno ga je ponela kući, a pomenuti komad tkanine košta 660 evra.

Iako je od početka karijere nanizala pregršt razgolićenih izdanja, otkako je objavila trudnoću svakim novim pojavljivanjem uspeva da nadmaši samu sebe, pa je tako i sada u šoping krenula u pidžami sa otkopčanim dugmetom koje je otkrivalo stomak.

(Kurir.rs/ Blic Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track