NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE LEPA SRPKINJA ZABLISTALA NA DODELI OSKARA: Nina Seničar u hrabroj haljini razoružala na crvenom tepihu
Foto: Profimedia

FANTASTIČNO

NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE LEPA SRPKINJA ZABLISTALA NA DODELI OSKARA: Nina Seničar u hrabroj haljini razoružala na crvenom tepihu

Pop kultura -

Prelepa voditeljka iz Novog Sada, Nina Seničar, koja je udata za Džeja Elisa, sinoć je zablistala na 94. dodeli nagrada "Oskar".

Nina i njen suprug, kao po običaju, došli su na dodelu savršeno obučeni i prosto su blistali, ali je ipak svu pažnju prikupila lepa Srpkinja. Jedan od razloga za to svakako je i njena prirodna lepota, ali ovog puta njena haljina je bila razlog zbog kog niko nije mogao da skine pogled sa nje.

Nina Seničar
foto: Profimedia

Duga, crna haljina, sa naborima, perjem i naglašenim korsetom bila je prilično upadljiva, ali istovremeno izuzetno elegantna i naglasila je sve Ninine atribute.

Elegantnu haljinu, koja ima svega, Nina nije htela da kvari, te se odlučila za jednostavni mejkam u boji kože, a svoju dugu smeđu kosu pustila je da u nežnim talasima pada niz leđa. Čak je i u nakitu bila bila umerena, te je imala samo male zlatne alkice na ušima.

Nina Seničar
foto: Printscreen Instagram

Njen izgled nije prošao ne zapaženo ni kod pratilaca ovog prestižnog događaja iz sveta filma, pa su tako fanovi puni reči hvale: "Nina je prelepa!", "A Nina Seničar na Oskarima", "Nina sjajno izgleda".

Podsetimo da ona već godinama živi i radi u Americi, a u novembru 2019. godine sa suprugom je dobila prvo dete - ćerkicu Noru Grejs.

Inače, Nini je u 2021. godini preminula majka, što je bio razlog njenog dugog boravka u Srbiji u to vreme, gde već dugo ne živi.

"Uzmite vašu mamu/ baku/ tetku/ komšinicu/ drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici, jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma, a kada krenu simptomi, može biti previše kasno", istakla je jednom prilikom Nina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track