KONSTRAKTA OSTAVILA REGION ZA SOBOM: Stanje na kladionicama za EVROVIZIJU se promenilo! Evo na kom je sada mestu naša predstavnica
Foto: Printscreen YouTube

PENJE SE

KONSTRAKTA OSTAVILA REGION ZA SOBOM: Stanje na kladionicama za EVROVIZIJU se promenilo! Evo na kom je sada mestu naša predstavnica

Pop kultura -

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, popela se na kladionicama za jedno mesto.

Poslednjih dana Konstrakta je bila na 16. mestu, a sada se popela na 15. mesto, od ukupno 40 zemalja učesnica Evrovizije koja se održava u Torinu.

Tokom poslednjih nekoliko nedelja Konstrakta je najpre bila na 16. poziciji, zatim je pala na 19. mesto, pa se vratila na 16. poziciju.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Damir Dervišagić

15. mesto, koje sada zauzima, je najbolji dosadašnji rezultat na kladionicama kada je reč o ovogodišnjoj srpskoj predstavnici.

Odmah iznad Srbije su Švajcarska na 13. i Belgija na 14. mestu, a na prvom mestu, sa najviše šansi za pobedu, su kao i svih prethodnih nedelja predstavnici Ukrajine - muzički sastav "Klaush Orchestra" i pesma "Stefania".

Na drugom mestu su, kao i do sada, Italijani, a na trećem Švedska.

Kada je reč o zemljama regiona, Srbija se i dalje najbolje kotira. Hrvatska se nalazi na 31. mestu, Crna Gora je na 36. poziciji, dok su na poslednja dva mesta Slovenija (39.) i Severna Makedonija (40.).

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track