NAKON DOBIJANJA OSKARA ZABORAVILI NA SKANDAL: Smitovi zablistali na AFTERPARTIJU! Ponosni na Vila Smita, glumac se pravio VAŽAN
Foto: Profimedia

holivud

NAKON DOBIJANJA OSKARA ZABORAVILI NA SKANDAL: Smitovi zablistali na AFTERPARTIJU! Ponosni na Vila Smita, glumac se pravio VAŽAN

Pop kultura -

Predviđalo se da će glumac Vil Smit (53) imati noć za pamćenje povodom 94. dodele Oskara jer su prognozirali da će osvojiti zlatnu statuu za najbolju mušku ulogu u filmu "King Richard", što je na kraju i učinio.

Međutim, njegov izlazak na stejdž izazvao je skandal ogromnih razmera ošamarivši voditelja i komičara Krisa Roka (57) zbog šale na ćelavost njegove supruge koja boluje od alopecije i gubitka kose.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Nakon što je Vil ošamario Krisa i sve prisutne ostavio u šoku, na binu se popeo ponovo kada je osvojio Oskara za najboljeg glumca.

Govor je započeo u suzama gde se izvinjavao svima, kao i Akademiji, pa je dodao kako ga u životu "ljubav tera da čini lude stvari".

Nakon celog incidenta, glumac je otišao sa suprugom Džejdom Pinket Smit na proslavu, kao da se ništa nije dogodilo.

Vil Smit
foto: Profimedia

Smit se presvukla za žurku - Džejda je tokom dodele nosila glamuroznu zelenu haljinu dugih rukava s prorezom na nozi, a za afterparti se presvukla u jednako zadivljujuću zlatno-bež haljinu bez naramenica i ešarpom oko vrata, koja je padala duž cele haljine.

Čini se kako "loša šala" nije uticala na raspoloženje porodice Smit. Oni su Vilovog Oskara proslavili kako dolikuje - veselo i glamurozno na "Vanity Fair" partiju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track