00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

POGLEDAJTE PAŽLJIVO

ISPLIVAO DOKAZ DA ŠAMAR NIJE BIO ISPLANIRAN?! Usporeni snimak otkrio DETALJ koji je mnogima promakao: Za sve je KRIVA Džejda VIDEO

Pop kultura -

Na 94. dodeli Oskara Vil Smit je ošamario komičara Krisa Roka zbog neslane šale na račun Vilove supruge Džejde.

Vil Smit, Kris Rok
foto: Profimedia

Javnost je podeljenog mišljenja oko toga da li je Smit u pravu što je branio čast svoje žene, ali se gotovo svi slažu da do šamara nije trebalo da dođe. Naime, Rok je rešio da se našali na račun Džejdine bolesti, a na video snimku se vidi da se Vil u početku smejao na račun svoje supruge sa ostalim kolegama.

Međutim, kada je Džejda pogledala svog spruga, on je ustao i ošamario komičara koji je napravio šalu koja ju je povredila.

- Više ne poštujem Smita. On sigurno nije tako reagovao zbog šale, već je to bila frustracija koju je stvorio stav njegove supruge i morao je da se iskali na nekome. Čak se i Vil smejao sve dok ga njegova narcisoidna žena nije pogledala - komentarisao je jedan od fanova, a onda se njegov istomišljenik nadovezao objasnivši kako Smit leči frustracije od svoje žene.

Moguće je i da je Vilu šala bila smešna, ali je, takođe, moguće da je glumac hteo samo da ceo taj trenutak što pre prođe dok nije video povređen pogled svoje supruge. Bilo kako bilo, koliko god da je Smit dobar glumac, prema potpuno prirodnim reakcijama koje su imali sva tri glavna aktera skandala može se zaključiti da šamar nije bio isceniran.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track