S VILOM NEMA ŠALE, NJEGA NIKAD NEĆU ISMEVATI: Ovako je Kris Rok govorio o Vilu Smitu, a onda je krenulo po zlu! ISTORIJA SUKOBA
Foto: EPA, Profimedia

ŠTA SE PROMENILO?

S VILOM NEMA ŠALE, NJEGA NIKAD NEĆU ISMEVATI: Ovako je Kris Rok govorio o Vilu Smitu, a onda je krenulo po zlu! ISTORIJA SUKOBA

Pop kultura -

Glumac Vil Smit već danima je u središtu skandala zbog šamara koji je opalio komičaru Krisu Roku na dodeli Oskara, a sada su na površinu isplivali i neki novi detalji njihovog odnosa.

Naime, Rok i Smit znaju se već 26 godina. Sarađivali su i družili se, a njihovo prijateljstvo se činilo poprilično čvrsto i skladno. Rok je jednom prilikom izjavio da postoje samo tri osobe koje nikada neće zezati, a među njima je ubrojao i Vila.

Zlatni Globus, Kris Rok
foto: Profimedia

- Obama je samo jedan od tih tipova, znate, poput Vila Smita. Nema šale o Vilu Smitu. Nema šale s Bredom Pitom. Šta ćeš da kažeš? "Ooh, pre si se seksao s Dženifer Aniston. Sada se seksaš s Anđelinom Džoli. Ti si takav gubitnik" - izjavio je Rok 2009. godine za CNN.

Kris je s parom Smit i glumio. Prvo s Vilom 1996. godine, kada se pojavio u hit seriji "Princ s Bel Era", a nakon toga je sarađivao s Džejdom na animiranim hit filmovima "Madagaskar". Rok je pozajmio glas zebri Martiju, a Džejda nilskom konju Gloriji.

Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Putovali su zajedno na zabave, premijere, okupljanja. Bili su prijateljski raspoloženi. Na crvenom tepihu su promovisali tri filma franšize "Madagaskar" između 2005. i 2012. Četvrti deo animiranog filma trebao je da bude objavljen 2018, ali je odložen. Sad je pitanje hoće li ga uopšte i biti.

Čini se da je njihova svađa započela još tokom dodele Oskara 2016. godine. Vil i Džejda tada su preskočili ceremoniju, a Rok se rugao na račun Džejde i njenog bojkota Oskara.

- Kad Džejda bojkotuje Oskare, to je kao da ja bojkotujem Rijanine gaćice. Nisam pozvan - izjavio je Rok tada.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track