OPLJAČKANA LUKSUZNA VILA DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM: Provalnici upali dok je par bio U KUĆI! Odneli ogroman NOVAC i vredne stvari
Foto: Profimedia

PLJAČKU UOČIO NJIHOV SIN

OPLJAČKANA LUKSUZNA VILA DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM: Provalnici upali dok je par bio U KUĆI! Odneli ogroman NOVAC i vredne stvari

Pop kultura -

U pljački luksuznog doma Dejvida i Viktorije Bekam u zapadnom Londonu navodno su ukradene stvari vredne hiljade funti, objavili su britanski mediji.

Veruje se da se provala u kuću bračnog para u Kensingtonu dogodila kasno uveče u 28. februara dok su Bekamovi bili u njoj sa svojom 10-godišnjom ćerkom Harper.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Prema pisanju Sun-a, provala nije otkrivena sve dok se sin Kruz Bekam nije vratio kući iz noćnog provoda i ugledao razbijen prozor i opljačkanu spavaću sobu.

Portparol londonske policije potvrdio je medijima da su policajci 1. marta oko ponoći odgovorili na dojave o provali u kuću na području W11 u Kensingtonu.

Dodao je kako je prijavljeno da je nekoliko predmeta otuđeno. Još uvek niko nije uhapšen, a istraga se nastavlja. Prema pomenutom mediju, među ukradenim stvarima su hiljade funti vredni dizajnerski i električni predmeti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track