KONSTRAKTA APSOLUTNI HIT I NA NARODNJAČKI NAČIN: Nećete verovati koji POZNATI PEVAČ je otpevao IN CORPORE SANO na ROMSKOJ SVADBI
Foto: Printscreen YT

ODLIČNO JE ISPALO

KONSTRAKTA APSOLUTNI HIT I NA NARODNJAČKI NAČIN: Nećete verovati koji POZNATI PEVAČ je otpevao IN CORPORE SANO na ROMSKOJ SVADBI

Pop kultura -

Pevačica Ana Đurić Konstrakta svojom pobedom na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" izazvala je pravi mali požar, kako na društvenim mrežama, tako i u realnim životima svih nas.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nemanja Nikolić

Naime, pesma "In corpore sano" o čijim se stihovima neprestano govori, svuda je oko nas već skoro mesec dana, a da se ljudima ova numera dopada govori i činjenica da je među najslušanijim pesmama u svetu.

Ipak, iako je ova pesma u početku delovala kao fantastičan izbor za "Evroviziju", koja će se ove godine održati u Torinu, niko nije očekivao da će se ova pesma služati i u klubovima, strip barovima, pa i na svadbama.

Slobodan Batjarević poznatiji kao Cobe, bivši učesnik takmičarskog programa "Zvezde Granda" , često nastupa na romskim svadbama, a sada je, na jednoj takvoj, napravio opštu pometnju.

Naime, Cobe je pre neki dan, na jednoj romskoj svadbi, otpevao ovaj Konstraktin hit i napravio neverovatnu atmosferu na žurci, a kako je to izgledalo možete da vidite u videu iznad.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:45

DARA JE GLAVNA ATRAKCIJA KADA POKUPI SINA IZ ŠKOLE! Pevačica otkrila o svom odnosu sa Konstantinom: DOLAZIM PO NJEGA GT-om I SVI OSTAJU BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track