OBRT NAKON DIJAGNOZE BRUSA VILISA: Organizatori ZLATNE MALINE poništili nagradu koja mu je dodeljena! Objasnili su i zašto!
Foto: Profimedia

NIJE PRIKLADNO

OBRT NAKON DIJAGNOZE BRUSA VILISA: Organizatori ZLATNE MALINE poništili nagradu koja mu je dodeljena! Objasnili su i zašto!

Pop kultura -

Organizatori dodele Zlatne maline, koja odaje počast najgorem filmskom ostvarenju godine, poništila je nagradu Brusu Vilisu nakon što je njegova porodica potvrdila da se glumac bori s afazijom, javlja Daily Mail.

"Nakon dugog razmišljanja i razmatranja, Zlatna malina je donela odluku da ukine nagradu dodeljenu Brusu Vilisu zbog njegove nedavno objavljene dijagnoze. Ako je nečije zdravstveno stanje faktor u donošenju odluka i/ili učinka, priznajemo da nije prikladno dati mu nagradu", poručili su organizatori u saopštenju.

Inače, organizatori Zlatne maline ove godine su nominovali Vilisa za osam njegovih ovogodišnjih filmova u kategoriji nazvanoj po njemu, "Najgora izvedba Brusa Vilisa u filmu iz 2021.". Na kraju je odlučeno da je njegova uloga u filmu "Cosmic Sin" pobednička.

Dodela, Oskar, Zlatna Malina, Najgori Filmovi
foto: Facebook Printscreen

Podsetimo, Vilisova porodica objavila je da se on povlači iz glume zbog dijagnoze afazije. Kako su istakli, on se suočio s određenim zdravstvenim problemima, koji su uticali na njegove kognitivne sposobnosti. Izjavu su potpisale njegova sadašnja supruga Ema, bivša supruga Demi Mur i sva njegova deca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track