ISPLIVALI DETALJI VENČANJA SINA DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM: Gostima će biti STROGO ZABRANJENO da koriste OVO, a evo ko će biti KUM!
Foto: Profimedia

SVADBA SAMO ŠTO NIJE

ISPLIVALI DETALJI VENČANJA SINA DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM: Gostima će biti STROGO ZABRANJENO da koriste OVO, a evo ko će biti KUM!

Pop kultura -

Najstariji sin proslavljenog bivšeg fudbalera, Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam, venčaće se sa svojom verenicom Nikol Pelc, 9. aprila ove godine, a sada su poznati i detalji velikog događaja.

Trebalo je mladoženjin kum na venčanju bude legendarni muzičar Elton Džon, ali navodno je u to vreme na dugo planiranoj turneji. Ipak, doći će zato Bruklinov veliki uzor, Gordon Remzi, sve članice bivše grupe Spice Girls, glumica Eva Longorija, Madonin sin Roko Riči i mnogi drugi, piše Mirror.

Bruklin Bekam
foto: Pritnscreen/Instagram

Mladoženja je za kumove uzeo mlađu braću, Kruza i Romea, a Nikol brata i bivšeg hokejaša Breda. Deveruša će joj biti baka, a poznato je i da će mlada nositi venčanicu italijanske modne kuće Valentino. Nakon zvaničnog obreda presvući će se u drugu haljinu koju će joj navodno kreirati Viktorija.

Dok je Viktorija zadužena za kreiranje kombinacija, Bruklinova mlađa sestra Harper i tata Dejvid imaju važne uloge na venčanju. Harper će biti deveruša, a Dejvid zadužen za govor. Venčanje će biti na raskošnom imanju Nikolinog oca, Nelsona Pelca na Floridi, i to u skladu s jevrejskom tradicijom.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

- Imanje Nikolinog oca je savršeno za svadbenu ceremoniju. Uz raskošnu vilu s 27 spavaćih soba ima bazen, prostrane vrtove i slikovit pogled na more - izjavio je izvor za Mirror.

Svim zvanicima biće zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, kao i uključivanja na društvene mreže, a prve fotografije mlade i mladoženje dobiće Vogue.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

Podsetimo, Bruklin i Nikol počeli su da se zabavljaju 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u julu 2020, objavili su veridbu i od tada ne prestaje interesovanje javnosti za njihovo venčanje.

- Pre dve nedelje pitao sam srodnu dušu da li želi da se uda za mene i pristala je. Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednog dana najbolji otac - objavio je tada Bruklin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track