02:38

40 GODINA OD EMITOVANJA LEGENDARNE SERIJE! Tanja, Aljoša i Šotra otkrili po čemu će pamtiti Priče iz majstorske radionice

40 GODINA OD EMITOVANJA LEGENDARNE SERIJE! Tanja, Aljoša i Šotra otkrili po čemu će pamtiti "Priče iz majstorske radionice"

Pop kultura -

U Teatru Vuk, organizovan je omaž povodom 40 godina od premijernog emitovanja TV serije „Priče iz majstorske radionice.“ U programu su učestvovale brojne poznate ličnosti.

Legendarna TV serija Priče iz majstorske radionice je snimljena 1981. a emitovana 1982. godine. Iako spada u kategoriju mini serija, ostavila je snažan trag u ovom žanru, kako zbog efektne životne priče, tako i zbog sjajne glumačke ekipe koju je predvodio Zoran Radmilović.

Tanja Bošković, Aljoša Vučković i Zdravko Šotra govorili su za Kurir televiziju po čemu će pamtiti kultnu seriju.

kurir tv
foto: Kurir televizija

- Velika je to radost bila da dobijete takvu priliku sa takvim glumcima, sa takvim rediteljem i u tim okolnostima. Ja se trudim da što više ćutim i da podržim svoju ćerku. Moja podrška ide u tom pravcu - rekla je Tanja Bošković.

kurir tv
foto: Kurir televizija

- Ima 50 godina, kod mene. Za ovu seriju mi se bude vrlo lepe emocije jer smo uradili dobru stvar sa kvalitetnim ljudima. Tada smo dobili 6 epizoda, što danas nije ništa ali tada su ljudi to pamtili - kaže Šotra.

kurir tv
foto: Kurir televizija

- Ono za šta me veže sećanje su moje kolege. Snimanje, organizacija je za to vreme bilo neverovatno. Niko nije mogao da pretpostavi da će to biti kultna serija - rekao je Vučković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track