RAJ NA ZEMLJI U KOME MILAN MARIĆ UŽIVA: Glumac objavio fotku KAO IZ MAGAZINA, a jedan detalj je POSEBNO zanimljiv (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

MINIMALIZAM

RAJ NA ZEMLJI U KOME MILAN MARIĆ UŽIVA: Glumac objavio fotku KAO IZ MAGAZINA, a jedan detalj je POSEBNO zanimljiv (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Milan Marić važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni. Njegov ljubavni život privlači veliku pažnju i mnoge devojke bi želele da budu u njegovom društvu, a on trenutno uživa u Mariboru, odakle se i javio fotografijom iz apartmana.

Marić je ranije bio u vezama sa devojkama starijim od njega, a sada je, prema pisanju domaćih medija, u emotivnom odnosu sa mlađom od sebe - Mijom Bjelogrlić, kćerkom reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, u čijem filmu “Toma” je igrao Tomu Zdravkovića. Pošto ne komentariše svoj privatni život još nije potvrdio tu vezu, mada često deli detalje iz svakodnevnog života na Instagramu.

Milan Marić
foto: Printscreen Instagram

Na fotografiji koju je postavio vidi se deo apartmana na vrhu jedne zgrade. U centralnom delu tog prostora je dnevni boravak, u kojem je spojena dnevna soba i trpezarija sa stolom za ručavanje za četiri osobe. Prostor je uređen minimalistički, a posebnu atmosferu enterijeru pružaju kosi prozori u krovu koji stanu daju najbolje moguće prirodno osvetljenje.

Besa, Premijera serije, Milan Marić
foto: Stefan Stojanović

Tu je velika, siva garnitura, a na tabure-stočiću pored vidi se sveže spremljeni espreso. Sudeći po fotografiji, Milan Marić je u njemu trenutno sam.

(Kurir.rs/ Gloria)

Bonus video:

02:56

PLEMENITA AKCIJA: Milan Marić i Igor Todorović se vratili u osnovnu školu sa najlepšim ciljem (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track