STIŽE ŠAMAR I ZA VILA SMITA: Ovo će mu OZBILJNO uzdrmati karijeru! Mnogi pre njega su ovako KAŽNJENI za svoja nedela
Foto: Profimedia

polako ga svi otkazuju

STIŽE ŠAMAR I ZA VILA SMITA: Ovo će mu OZBILJNO uzdrmati karijeru! Mnogi pre njega su ovako KAŽNJENI za svoja nedela

Pop kultura -

Šamar koji je Vil Smit opalio Krisu Roku na dodeli Oskara polako, čini se, ostavlja posledice na karijeri slavnog glumca. Smit je sam istupio iz Akademije, ali taj potez je uglavnom simbolične prirode.

S druge strane, spekulacija koju donosi "The Daily Beast", koja uključuje odnos glumca i njegovih agenata, mogla bi biti puno ozbiljnija.

Za i protiv

Naime, prema pisanju ovog medija, agencija CAA (Creative Artists Agency) ozbiljno razmišlja o prekidu saradnje s Vilom Smitom. Navodno u agenciji postoje struje koje se sukobljavaju oko ovog pitanja. Tako bi Ričard Lovet, jedan od najvažnijih ljudi u agenciji, koji Smita lično zastupa, hteo da glumac ostane kod njih, ali mnogo je onih koji bi rado prekinuli saradnju.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Činjenica koja Vilu Smitu sigurno ne ide u prilog jeste to da će CAA uskoro preuzeti konkurentsku agenciju ICM, koja zastupa Krisa Roka.

A na ruku mu ne idu ni neke druge okolnosti iz prošlosti agencije i sveta šoubiznisa.

Pre nekoliko godina CAA se opekla sa skandalom oko Harvija Vajnstina, koji je optužen za silovanje. U jednom trenutku je agencija čak izdala i saopštenje u kome se izvinjava. Moguće je da će u agenciji naprosto zaključiti da nema potrebe riskirati s još lošeg PR-a.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Agencije su i ranije raskidale ugovore s glumcima zbog sličnih razloga. Pre više od 10 godina WME je raskinuo ugovor s Melom Gibsonom zbog njegovih neprikladnih javnih nastupa, a svojevremeno su raskrstili i s rediteljem i producentom Bretom Ratnerom zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Podsetimo kako su nakon skandala i Netflix i Sony odložili predstojeće projekte s Vilom Smitom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track