DŽEJDA JAVNO MALTRETIRALA VILA SMITA: Isplivao snimak iz prošlosti! On je MOLI da to ne radi, a ona ga PONIŽAVA i KORISTI! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

DALEKO OD IDEALNOG BRAKA

DŽEJDA JAVNO MALTRETIRALA VILA SMITA: Isplivao snimak iz prošlosti! On je MOLI da to ne radi, a ona ga PONIŽAVA i KORISTI! (VIDEO)

Pop kultura -

Nakon što je glumac Vil Smit na dodeli Oskara ošamario komičara Krisa Roka, neprestano isplivavaju snimci iz prošlosti, a poslednji u nizu je onaj u kome moli svoju suprugu Džejdu da prestane da razvlači njihove bračne drame u javnosti.

Isečak, koji traje kraće od minut, deo je Instagram lajva iz 2019. godine, u kojem Džejda traži od svog muža da odgovori na niz njenih pitanja o njihovoj problematičnoj vezi. Prilično je očito da je Smitu jako neprijatno.

"Znaš li da Ester Perel dolazi za crveni sto? Da li bi rekao da je ona bila ključna u tome da ti i ja redefinišemo naš odnos", pita Džejda Vila referišući se na svoj podkast "The Red Table Talk".

Kad je shvatio da se video emituje uživo, Smit je odgovorio: "Rekao sam ti da me ne snimaš bez pitanja."

Džejda naizgled ignoriše muževljev komentar i okreće kameru prema sebi govoreći: "Još uvek se nosim s glupostima."

"Da li bi rekao da nam je pomogla da izlečimo bol koju smo jedno drugom naneli", nastavila je Džejda.

Smit je odlučio da prećuti sve što ima da kaže, te pokušava mirno da se izvuče iz videa.

šamar, Oskar, Vil Smit, Kris Rok, Džejda Pinket Smit
foto: Youtube Printscreen

"Ne možeš samo da me koristiš za društvene mreže. Nemoj samo da počneš da snimaš. Stojim u svojoj kući. Nemoj samo da počneš da snimaš", rekao joj je.

"Molim vas, gledajte Ester u 'Red Table-u' jer je nama puno pomogla. Zar ne vidite", zaključuje džejda ironično u kameru.

Korisnici Reddita komentarisali su koliko je glumcu neprijatno na snimku. "Izgleda slomljeno, kao da zna da Džejda pokušava da ga isprovocira i boji se kako će se to završiti", komentarisali su.

Drugi su zaključili da se Džejda ponaša kao zlostavljač, te da ga nimalo ne poštuje.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track