TRUDNU RIJANU PREVARIO DEČKO?! Holivud BRUJI o TRAČU GODINE! Povezuju ga s dizajnerkom koja radi za nju! Ceo svet U ŠOKU!
Foto: Profimedia

OSTAVILA REPERA?

TRUDNU RIJANU PREVARIO DEČKO?! Holivud BRUJI o TRAČU GODINE! Povezuju ga s dizajnerkom koja radi za nju! Ceo svet U ŠOKU!

Pop kultura -

Ako koristite Tviter, nema šanse da od juče niste naleteli na barem jednu objavu o Rijani i njenom dečku reperu ASAP-u.

Naime, juče se Tviterom proširila glasina da je trudnu pevačicu prevario dečko, a jutros milioni ljudi na društvenim mrežama komentarišu događaj koji zasad nije potvrđen iz bilo kojeg relevantnog izvora.

Nakon što je Luis Pisano, influenser i modni komentator koji na Instagramu ima 130 hiljada pratilaca, objavio da su Rijana i ASAP Roki raskinuli pre nekoliko dana, društvena mreža Tviter se "zapalila".

"Rijana i ASAP Roki su se razišli. Rijana je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnerkom cipela Aminom Muadi", stoji u objavi na njegovom Tviteru. Objava se proširila brzinom munje, a influenser je potom naveo i detalje o dizajnerki koja se navodno spetljala s reperom.

"Amina Muadi je dizajnerka cipela za Rijanin brend 'Fenty', a radila je i s ASAP-om pre nekoliko godina", navodi influenser.

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Tviter gori zbog glasina da je Rijana prevarena

Rijanini fanovi i brojni drugi tviteraši od juče ne prestaju da komentarišu informacije o prevari. U poslednja 24 sata nastalo je bezbroj tvitova na temu čoveka koji navodno vara Rijanu, a mreže su pune i raznih fora na tu temu - počevši od komentara poput "Varati ženu koja nosi tvoje dete je bolesno", pa sve do smešnih fotografija sa Drejkom, Rijaninim bivšim dečkom, i raznim drugim forama.

Ovo su neke od njih:

Podsetimo, pevačica je početkom ove godine potvrdila da je trudna. Glasine o njenoj trudnoći počele su kolati još u novembru prošle godine, ali ona je to tada demantovala.

Pevačica i reper su u vezi od 2020. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

STOTINE TRUDNICA NA NOVOJ TELEFONSKOJ LINIJI ZBOG VAKCINE: Ovo su pitanja koja najčešće postavljaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track