BEKAMA I NJEGOVU SUPRUGU RAZAPELI ZBOG MILIONSKE SVADBE: Oglasila se mlada i svima ZAPUŠILA USTA! Evo šta će uraditi s poklonima
Foto: Profimedia

HUMANI GEST

BEKAMA I NJEGOVU SUPRUGU RAZAPELI ZBOG MILIONSKE SVADBE: Oglasila se mlada i svima ZAPUŠILA USTA! Evo šta će uraditi s poklonima

Pop kultura -

Mladi par prošlog vikenda je uplovio u bračne vode, a na venčanje su njihove imućne porodice navodno potrošile milione funti. Zbog raskoši u kojoj se venčanje odvilo, Nikol Pelc i Bruklina Bekama je kritikovala javnost da nemaju obzira prema porodicama koje pate tokom rata u Ukrajini.

- Moj otac je već pričao o toj temi u svom govoru na mom venčanju. Bruklin i ja smo devastirani zbog situacije u Ukrajini i stoga nismo prihvatili poklone na venčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovde - napisala je Nikol uz objavu na svom Instagramu.

Nikol je uz svoje prezime na Instagramu dodala i Bekam, a s pratiocima je podelila kadrove s velikog venčanja.

Par je imao tradicionalnu jevrejsku ceremoniju tokom koje je Bruklin razbio čašu u salveti petom, a prvi poljubac im je trajao šest sekundi.

venčanje, Bekamovi, Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: Profimedia

Za venčanje su od Dejvida i Viktorije Bekam dobili električni Jaguar iz 1954. godine vredan 350.000 funti.

Pre venčanja potpisali su predbračni ugovor, kako bi zaštitili milione koji leže na računima njihovih roditelja. Bogatstvo Nikolinog oca procenjuje se na 1,7 milijardi dolara, a Bekamovi imaju tri puta manje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja