DŽENIFER ANISTON MUKU MUČI S PROBLEMOM KOJI MNOGI IMAJU: Decenijama mi to UGROŽAVA ZDRAVLJE i utiče na život! Noći su mi najgore
Foto: Profimedia

MNOGI SE S NJOM POISTOVEĆUJU

DŽENIFER ANISTON MUKU MUČI S PROBLEMOM KOJI MNOGI IMAJU: Decenijama mi to UGROŽAVA ZDRAVLJE i utiče na život! Noći su mi najgore

Pop kultura -

Glumica Dženifer Aniston priznala je kako često pati od nesanice, a istakla je kako se često boji da neće moći da zaspi, zbog čega je u stresu. 53-godišnja Dženifer u razgovoru za People je ispričala kako je ovi problemi muče već decenijama.

"Bojim se da provedem još jednu noć brojeći pukotine u zidovima. Mislim da je sve počelo u mojim tridesetima ili čak i ranije, ali ne primetiš manjak sna dok si mlađi jer se osećaš nepobedivo. Isprva nisam ni išla za tim, ali onda sam shvatila da to utiče na moj rad, ali i čitav život", priznala je slavna glumica.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Kaže kako joj je teže da zaspi dok brine o tome hoće li uopšte utonuti u san i tako u krug. Već od ranije znam da mesečarim. Često su me budili alarmi u kući koje sam sama aktivirala", priča glumica.

Navodno je potražila pomoć zbog ovog problema, a ispričala je kako joj je teško zbog svega da ostane zdrava jer zbog nedostatka sna ne vežba koliko bi htela.

Aniston inače ovih dana snima nastavak filma "Murder Mystery" s kolegom Adamom Sendlerom, a gde god da se pojavi pleni pažnju zbog svoje zavidne figure. Glumicu mnogi časopisi svrstavaju među najlepše na svetu, a čini se kako su za nju godine samo broj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track