AMBER HERD S PRIJATELJEM URADILA NEZAMISLIVO: Tačku na brak s Džonijem Depom nije stavilo zlostavljanje, već nešto OGAVNO!
Foto: Profimedia

da li su normalni?

AMBER HERD S PRIJATELJEM URADILA NEZAMISLIVO: Tačku na brak s Džonijem Depom nije stavilo zlostavljanje, već nešto OGAVNO!

Pop kultura -

Džoni Dep će danas u Virdžiniji, u nastavku suđenja za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd, govoriti o incidentu za koji kaže da je definitivno okončao njihov brak. Dogodio se u njihovom domu, kad je manekenkin prijatelj, a možda i ona sama, obavio veliku nuždu na njegovoj strani kreveta!

Amber Herd
foto: Profimedia

Slavni glumac tuži Amber i traži 50 miliona dolara tvrdeći da je lagala kada ga je optužila da ju je fizički zlostavljao. U protivtužbi ona zahteva čak 100 miliona dolara, tvrdeći da je koordinirao klevetničku kampanju protiv nje.

Ključni datum kojeg će Dep pomenuti danas na suđenju 22. april 2016. Amber je tada priredila rođendansku zabavu u njihovom penthausu u centru Los Anđelesa. Glumac se kasno pojavio i odlučio da se povuče, što je, kako kaže, razbesnelo njegovu suprugu koja je napravila – s*anje.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Amber tvrdi da je Džoni bacio na nju bocu vina pre nego što je otišao, ali to nije sve. Ujutro je domaćica kuće nazvala Depa i rekla mu da je neko izvršio veliku nuždu na njegovu stranu kreveta i preko k*ake stavio pokrivače !

Dep smatra da je Amber želela da, po običaju, skoči u krevet i – zalepi se za g*ovno!

Krivac je ili ona, ili neko od njenih prijatelja. Amber je objasnila da je jedan od njihovih jorkširskih terijera bio “nevaljao”, ali Dep je inkrimišući material slikao, izmerio i zaključio da je izmet prevelik da bi ga pas od najviše dva i po kilograma mogao izbaciti.

Pas
foto: Profimedia

Incident sa kakanjem bio je poslednja kap koja je prelila čašu i okončala njihov brak.

Kurir.rs/TMZ.com/B.M.

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track