PROVOCIRA ME NEBITNA OSOBA: Milan Marić konačno progovorio o optužbama da je GEJ! Na ove glasine imao da poruči samo JEDNO
Foto: Nenad Kostić

OGLASIO SE

PROVOCIRA ME NEBITNA OSOBA: Milan Marić konačno progovorio o optužbama da je GEJ! Na ove glasine imao da poruči samo JEDNO

Pop kultura -

Mladi glumac Milan Marić, važi za jednog od najlepših muškaraca sa domaće javne scene, a on kaže da mu pozitivni komentari prijaju, naročito među ženskom publikom.

– Prija naravno. Sve je to lepa nuspojava posla. To spada u paket lepih strana posla. Ima mnogo veći paket onih ne toliko lepih. Ne bih sebi da kvarim dan pričajući o ne tako lepoj strani – kaže za “Blic” Milan Marić.

Milan Marić
foto: Nemanja Nikolić

On je nedavno dobio komentar kada su mu na Tviteru napisali da se “autuje” i prestane da koristi žene kao paravan.

– Ljudi vas provociraju bez veze, što o tome da pričamo? Nebitna osoba. Što se posvećuje tolika pažnja? Neka misli na kraju krajeva ko šta hoće. Otkud znam zašto tako misle. Možda čoveku tako izgleda. Ne mogu da se bavim svakim ko ima pristup Tviteru – rekao je glumac.

Milan Marić, Dragan Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Milana Marića su mediji u poslednje vreme počeli da povezuju sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, mladom producentkinjom i aktivistkinjom Miom Bjelogrlić.

Oni su se navodno upoznali i zaljubili dok je Marić snimao film "Toma", u režiji njenog oca, Dragana Bjelogrlića.

Dragan Bjelogrlić, Mia Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:32

Milan Marić ulazi u zgradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track