DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA ROĐENI BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA? Neverovatno liče, a obojica obožavaju da ovako provode vreme! (FOTO)
Foto: Ana Panuković

ima jednog rođenog brata

DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA ROĐENI BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA? Neverovatno liče, a obojica obožavaju da ovako provode vreme! (FOTO)

Pop kultura -

Vojin Ćetković je rođen u Kruševcu 1971. godine. Trenirao je rukomet i išao u gimnaziju.

Tih godina je u Kruševcu, osim zvaničnog pozorišta postojao i Teatar Za. Upravnik tog teatra bio je Milovan Ćetković, pozorišni režiser i brat od strica Vojina Ćetkovića koji je svoje prve glumačke korake napravio baš tu. Vojin zatim odlazi za Beograd, upisuje Akademiju i kreće da osvaja pozorišnu i filmsku scenu.

Rođeni, mlađi brat Vojina Ćetkovića, Bojan Ćetković je ostao u Kruševcu i takođe napravio karijeru u pozorištu, ali na drugačiji način. On je zaposlen u Kruševačkom pozorištu kao organizator. Njih dvojica dele i veliku ljubav prema pecanju.

Bojan Ćetković početkom 2000-ih
Bojan Ćetković početkom 2000-ihfoto: Printscreen/RTS

Vojin sa velikom ljubavlju govorio o svom bratu od strica, Milovanu koji je kasnije živeo u Crnoj Gori.

"Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu "Teatru Za". Kada čovek potane profesionalac sve to bude drugačije", rekao je tada Vojin Ćetković.

Milovan Ćetković je iznenada preminuo u 54. godini života, 2016. godine.

Milovan Ćetković
Milovan Ćetkovićfoto: Printscreen/ Youtube

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track