ISPLIVALI DETALJI OPTUŽBE PROTIV SLAVNOG GLUMCA: Ženama na setu radio OVE stvari, a zbog njegovog ponašanja stalo snimanje FILMA!
Foto: Profimedia

navodno

ISPLIVALI DETALJI OPTUŽBE PROTIV SLAVNOG GLUMCA: Ženama na setu radio OVE stvari, a zbog njegovog ponašanja stalo snimanje FILMA!

Pop kultura -

Holivudskog glumca Bila Marija (71) prijavili su nedavno zbog neprimerenog ponašanja na setu filma "Being Mortal", a sada su poznati i detalji što se tačno dogodilo.

Selena Gomez, Bil Marej
foto: Profimedia

- Dodirivao ih je, ali ne po intimnim mestima, već ih je grlio, dodirivao im kosu, povukao rep, ali uvek na šaljiv način. Granica je tanka i svi vole Bila, no iako njegovo ponašanje nije protivzakonito, neke su se žene osećale neprijatno - otkrio je izvor za Page Six.

Žene su se navodno požalile na dodirivanje, a Mari se nakon toga sukobio s rediteljem filma Azizom Ansarijem (39), koji nije odobravao takvo ponašanje na setu.

Selena Gomez, Bil Marej
foto: Profimedia

- Nekoliko žena se požalilo, a onda su se Aziz i Bil posvađali - dodao je izvor.

Drugi izvor je pak ispričao da Bil, koji nije u vezi, voli da flertuje sa ženama, no da uvek sve okrene na šalu.

- Još uvek nije jasno je li prešao granicu - izjavio je drugi izvor za isti medij.

Da podsetimo, glumcima i ekipi poslata su pisma nakon što je produkcija odlučila da pauzira snimanje filma.

Dan mrmota, Bil Mari
foto: Profimedia

- Znamo da ste svi zabrinuti zbog nedavnog kašnjenja u proizvodnji i želimo vam dati novosti. Krajem prošlog meseca obavešteni smo o pritužbi i odmah smo je ispitali. Nakon sagledavanja okolnosti odlučeno je da se snimanje filma u ovom trenutku ne može nastaviti - piše u pismu koji su glumicama i ekipi poslali iz studija "Searchlight Pictures".

- Zaista smo zahvalni svima na svemu što ste uložili u ovaj projekat. Nadamo se da ćemo nastaviti s produkcijom filma i sarađujemo s Azizom i Jurijem Henlijem kako bismo otkrili kada. Produkcija će biti u kontaktu s vama da vam damo detalje i čim budemo imali više informacija, reći ćemo vam - dodali su.

Bil Mari
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track