VERIO SE INSPEKTOR IZ MOČVARE! Poznati glumac za kojim uzdišu mnoge dame, pokazao izabranicu svog srca: Evo ko je njegova verenica
Foto: Privatna Arhiva

ČESTITAMO

VERIO SE INSPEKTOR IZ MOČVARE! Poznati glumac za kojim uzdišu mnoge dame, pokazao izabranicu svog srca: Evo ko je njegova verenica

Pop kultura -

Prva, a kasnije i druga sezona serije "Močvara" izazvale su veliku pažnju javnosti zbog mnogih neverovatnih zapleta, brze radnje i fantastične glumačke ekipe.

Robert Ožvar
foto: Privatna Arhiva

Kraj druge sezone kod mnogih fanova izazvao je tugu, jer više ne mogu d gledaju omiljenu seriju. Međutim, glumci iz popularne serije nastavljaju svoje živote, a za njihove fanove često stižu lepe vesti iz privatnih života zvezda.

Ovog puta na tapetu se našao glumac Robert Ožvar, koji je igrao ulogu Atile Varge, naslednika inspektor Nikole Krsmanovića. Vojvođanski glumac za Kurir je pre nekih mesec dana otkrio kako voli da provodi slobodno vreme i šta voli da radi sa devojkom:

- Ja sam saobraćajni inženjer iz Mola koji voli da provodi slobodno vreme uz knjigu. Obožavam skijanje i plivanje, a svaki trenutak koristim da negde otputujem s devojkom. Nakon Fakulteta tehničkih nauka završio sam i Akademiju umetnosti u Novom Sadu u klasi Šandora Lasla i Arona Balaša.

Robert Ožvar
foto: Instagram

Sada je na svom instagram profilu podelio radosnu vest koja je mnoge njegove fanove obradovala, ali je i razočarala pripadnice lepšeg pola. Naime, on je okačio sliku sa svojom devojkom, koja jako srećno pokazuje prsten na ruci.

Izgleda da popularni glumac, koji takođe blista od sreće, staje na ludi kamen sa ovom lepom plavušom, a nama ostaje samo da im poželimo sreću.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track