00:10

Konstrakta se pojavila pred novinarima na galeriji u zgradi RTS-a

KONSTRAKTA IDE NA EVROVIZIJU

ISPRAĆAJ KONSTRAKTE U TORINO: Ana sva u belom, a svi gledaju u JEDAN DETALJ na srcu koji ima POSEBNO ZNAČENJE (FOTO/VIDEO)

Pop kultura -

Ovogodišnju predstavnicu na pesmi "Evrovizije", Anu Đurić Konstraktu, medijske ekipe ispraćaju na put u Torinu gde će se održati samo takmičenje.

Umetnica je zablistala u belom odelu, a svi su primetili vez na srcu.

Upravo na tom mestu, Konstrakta je stavila crveno srce, koje pre svega skreće pažnju na to koliko je zdravlje bitno, pogotovo funkcije srca kod čoveka.

Samim tim je ponovo poslala poruku, kao i u svojoj pesmi da "Umetnica mora biti zdrava".

Konstrakta
foto: Ana Paunković

Inače, naša predstavnica će u Torino simbolično otputovati crvenim "fićom".

Ana Đurić Konstrakta se pred brojnim medijskim ekipama pojavila u galeriji RTS, a za put je odabrala prepoznatljiv beli mantil i medicinsku uniformu, što je bio i njen kostim na nacionalnom takmičenju za predstavnika na Evroviziji.

Konstrakta, Fića
foto: Kurir

Brojne javne ličnosti došle su da isprate Konstraktu u Torino, a među njima je Leontina Vukomanović, s kojom su došli i članovi hora "Čarolija", koji su želeli da upoznaju umetnicu.

Inače, prema podacima koje je objavio zvaničan nalog Evrovizije na društvenim mrežama, Srbija će se ove godine naći u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja, 12. maja u Torinu.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Konstrakta priča na bugarskom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track