DEČKO NAŠE POZNATE GLUMICE PRVO JE VERIO JELENU GAVRILOVIĆ: Uspešan je i pravi ZAVODNIK, a kad vidite ko je SVE ĆE VAM BITI JASNO!
Foto: Vladimir Šporčić

NEVEROVATNO

DEČKO NAŠE POZNATE GLUMICE PRVO JE VERIO JELENU GAVRILOVIĆ: Uspešan je i pravi ZAVODNIK, a kad vidite ko je SVE ĆE VAM BITI JASNO!

Pop kultura -

Jelena Gavrilović u srećnoj je vezi sa partnerom Dariom, a pre nekoliko godina bila je u verena za montažera Stevana Marića.

Njih dvoje su se verili 2015. godine i trebalo je da stanu na ludi kamen. Međutim, raskinuli su. Interesantno je da je Stevan Marić danas uozbiljnom vezi sa glumicom Vanjom Ejdus.

Glumica Vanja Ejdus (41) ćerka pokojnog dramskog umetnika Predraga Pece Ejdusa, ima osmogodišnju ćerku Sanu.

Nju je dobila u braku sa Ivanom Kostićem, sinom pokojne glumice Stanisalve Pešić. Sana je bila jako mala kada se Vanja razvela od supruga Ivana Kostića, a na pitanje koliko ta situacija utiče na nju, ćerka Predraga Ejdusa je u jednom intervjuu rekla:

Vanja Ejdus
foto: Miša Obradović

- Mislim da smo sve troje to prevazišli na najzdraviji mogući način. Prijatelji smo i želimo jedno drugom dobro. Ona ima i oca i majku koji su sto posto prisutni u njenom životu i ne vidim da tu postoji ikakav problem. Razvod je, po mom mišljenju, problem samo onda kada se dve najvažnije osobe mrze, unižavaju i vređaju, a to onda sluđuje dete jer mu prerano detronizuje najbitnije figure. Moja Sana deluje kao srećna i stabilna devojčica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:47

Srpska glumica rodila ćerku u 6. deceniji života: Sad otkrila kako je vaspitava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track