PRVI MAJ ĆU PROVESTI U AVIONU: Konstrakta napeta pred EVROVIZIJU! Evo koliko je smršala od STRESA zbog priprema za Torino!
Foto: RTS, Shutterstock

UZBUĐENA

PRVI MAJ ĆU PROVESTI U AVIONU: Konstrakta napeta pred EVROVIZIJU! Evo koliko je smršala od STRESA zbog priprema za Torino!

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta privodi kraju pripreme za nastup na Evroviziji. Poslednjih dana je, kako kaže, veoma napeta jer želi da sve bude perfektno. Dva para borosana su joj stigle iz Hrvatske, pa poručuje da će imati najudobniju obuću na sceni u Torinu, gde će biti održan Evrosong od 10. do 14. maja.

Konstrakta, koja će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri 12. maja, će sa svojim timom put Italije na Evrovizij krenuti 1. maja, pa će po prvi put Praznik rada proslaviti u avionu.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Ana Paunković

- Nadam se da ćemo dobiti nešto da popijemo i nazdravimo. I odmor je otpor! - kaže na početku razgovora za Kurir srpska predstavnica na najznačajnijem muzičkom festivalu.

Ona kaže da smatra da se njenom pesmom "In corpore sano" glas umetnika sada dalje čuje, da su se pokrenule neke diskusije o toj temi i da postoji više razgovaro na tu temu.

Konstrakta odlazi u Torino mirna. Poslove oko zgrade u kojoj je upravnica, a u kojoj i živi, je organizovala, tako da se nada da neće imati razloga za brigu. - Zgrada je zbrinuta, samo se nadam da za to vreme neće biti nekih ekcesa - poručuje srpska umetnica, kojoj se u Italiji ipak neće pridružiti suprug Milan Đurić i deca Lena i Nikola. Oni ostaju u Beogradu, odakle će je bodtiti. Ana Đurić kaže da su joj sada dani napeti, jer ima mnogo obaveza. Vredno radi da bi njeno predstavljanje pred svetskom publikom bilo što bolje.

- Spavamo malo, a jedemo mnogo i lepo. Baš lepo jedemo. Ponavljamo koreografiju besomučno mnogo puta iako je ona jednostavna, jer moramo biti sigurni oko svih detalja. Ostaje nam samo da se popakujemo u naših milion kofera i krenemo put Torina. Smršala sam četiri kilograma. To je dobro za izgled.

Ana Đurić Konstrakta
foto: Ana Paunković

Ona o konkurenciji na Evroviziji ne razmišlja.

- Iako je to u suštini takmičenje pesama, mi u Torino ne idemo u borbu, nego idemo prosto da se predstavimo svetu. Tu je fokus, a ne šta ovi drugi rade. Pevačica se nada da će u Torinu imati bar malo slobodnog vremena za opuštanje i obilazak grada.

- Posetićemo neke muzeje i sve ono za šta budemo imali prilike. Zavisi koliko ćemo imati vremena. Espreso će da padne tokom slobodnog vremena, svakako, a možda će i šoping, to bi bilo lepo.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:10

Konstrakta se pojavila pred novinarima na galeriji u zgradi RTS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track