MOŽE LI BIZARNIJE?! Kardašijankin verenik PRE PROSIDBE otišao na GROB njenog oca, pa uradio OVO, a njena porodica ODUŠEVLJENA!
Foto: Profimedia

Kako mu je ovo palo na pamet?!

MOŽE LI BIZARNIJE?! Kardašijankin verenik PRE PROSIDBE otišao na GROB njenog oca, pa uradio OVO, a njena porodica ODUŠEVLJENA!

Pop kultura -

U poslednjoj epizodi rijalitija "The Kardashians", Kris Džener je otkrila da je Travis Barker posetio grob Roberta Kardašijana pre nego što je zaprosio Kortni.

Travis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Kris je otkrila da se zet, pre nego što zaprosio Kortni, pobrinuo da uključi još jednu posebnu osobu blisku budućoj verenici, njenog pokojnog oca, Roberta, advokata, koji je postao poznato ime tokom suđenja O.J. Simpsonu. Robert je umro od raka 2003. u 59. godini.

- Tražio je njenu ruku, a ja sam bila kao, sada želim da plačem - rekla je Kim Kardašijan tokom epizode.

- Bilo je tako slatko i tako nežno. A onda je rekao da je otišao na grob tvog oca i pitao ga za dopuštenje. Samo bih volela da je tvoj tata ovde da to vidi - nastavila je Kris.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

- Jedva mogu da verujem da je to prvi put da se udaje - dodala je Kim.

- Stvarno je ludo što se pre nije udala - rekla je Kim Kris. Pre burnog udvaranja i veridbe s rokerom benda "Blink-182", Kortni je bila u vezi sa Skotom Disikom 10 godina pre nego što su je prekinuli 2015. Bivši par ima troje dece zajedno: Mejsona (12), Penelope (9) i Redžin (7).

(Kurir.rs/Ženablic

Bonus video:

00:32

Ana Korać ima novog psa: Starleta se pohvalila kućnim ljubimcem od nekoliko hiljada evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track