UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ UKRAJINE: Anđelina Džoli trči u SKLONIŠTE dok bruje SIRENE za vazdušnu uzbunu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

ISKUSILA RAT IZ PRVE RUKE

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ UKRAJINE: Anđelina Džoli trči u SKLONIŠTE dok bruje SIRENE za vazdušnu uzbunu! (VIDEO)

Pop kultura -

Tek nekoliko sati nakon što se mirno pozdravljala s obožavateljima u kafiću u Lavovu, glumica Anđelina Džoli je iz prve ruke osetila užase s kojima se stanovnici grada svakodnevno susreću.

Glumicu su snimili kako je šetala gradom uz pratnju, kada su se začule sirene za vazdušnu uzbunu. Nedugo potom, ona je s pratnjom odvedena na sigurno, a ženski član pratnje je zamolio da snimanje prestane, piše Daily Mirror.

Snimak glumice kako u popodnevnim satima u kafiću potpisuje autograme gostima brzo se proširio društvenim mrežama.

"Ništa posebno. Samo Lavov. Otišla sam na kafu i videla Anđelinu Džoli", napisala je na društvenim mrežama Maja Pidhorodetska uz video na kojem je slavna holivudska glumica.

Glumica je odmah je privukla pažnju, iako je bila obučena u široki sivi duks i široku trenerku s kosom svezanom u punđu.

Anđelina Džoli poznata je po svom radu s izbeglicama, pa je odmah na početku ruske agresije na Ukrajinu upozorila na stradanja civila.

"Već smo videli izveštaje o žrtvama i ljudima koji su počeli da beže iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo što će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka ne može da se preceni", napisala je tad glumica.

Na svom Instagram profilu je ranije ukazala i na patnje izbeglica širom sveta.

"To iseljavanje uključuje preko 6 miliona Sirijaca, najveće svetske populacije izbeglica, koji su raseljeni već više od deceniju. I više od milion pripadnika naroda Rohindži iz Mjanmara, koji osim što su prisilno raseljeni, takođe su apatridi. I gotovo 48 miliona ljudi koji su proterani iz svojih domova zbog sukoba i nasilja, koji žive interno raseljeni u svojim zemljama - u Jemenu, u Somaliji, u Avganistanu, u Etiopiji i na mnogim drugim mestima", upozorila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:52

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track