02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

glamurozan svet

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Pop kultura -

Crveni tepih na Met Gala, jednom od najvećih modnih događaja, ponovo je bio postavljen u Njujorku i njime su prošetale neke od najpoznatijih svetskih zvezda.

Zvezde večeri bile su Blejk Liveli, Kim Kardašijan, Kara Žozefin Delavinj.

Met Gala ekvivalent je filmskom Oskaru samo u modnoj industriji.

Met gala
foto: Profimedia

Događaj okuplja modele, kreatore, holivudske zvezde, pevačice i pevače, sportiste i sportiskinje...

1 / 8 Foto: Profimedia

Kao i uvek, crveni tepih je bio ispunjen dugim repovima, ogromnim draguljima i ekstrovertima koji su želeli da ostave svoj trag. Veliki broj pogleda koji privlače pažnju značio je da je odstupanje od norme jedini način da se istinski istakne.

Met gala
foto: Profimedia

Na gali se pojavila i Blejk Lajvli koja je sve oduševila fantastičnom plavo - slatnom balskom haljinom, a ni njen suprug, Rajan Renolds nije privukao ništa manje pažnje.

Met gala
foto: Profimedia

"Ova haljina odaje počast Njujorku i njegovim mnogim legendarnim građevinama. Ovaj detalj je sa Empajer stejta, neki delovi simbolizuju Kip slobode i plafon železničke stanice Grand central", rekla je Blejk.

Blejk je stajling upotpunila minđušama u bojama haljine, tijarom na glavi, kao i dugim rukavicama, dok su šminka i frizura bili jednostavni.

Met gala
foto: Profimedia

Na modnoj fešti se moglo videti mnošto glamuroznih toaleta, a među njima i Blejk Lajvli (34) koja je prošetala dugu "Versaće" haljinu sa raznobojnim štrasom, koju je krasio i veliki šlep u boji bakra, vezan u mašnu na kuku.

Kim Kardašijan odlučila se za jednostavnu vintiž kombinaciju Žana Luisa, koju je nosila i Merilin Monro, koja je pratila liniju njenog tela i koja je svojom bež nijansom savršeno istakla njen ten. Kajli se odlučila za belu haljinu i beli kačket preko koga je padala bela mrežica, a Kendel je obukla crnu široku suknju koju je ukombinovala sa crnim providnim topom ispod koga nije imala ništa.

Met Gala, Met Gala 2022
foto: Profimedia

A Kara Delavilj je sve oduševila svojim smelim i zanimljivim stajlingom. Skidajući jaknu, Kara je otkrila svoj vrat, ramena, ruke i grudi potpuno obložene zlatnom bojom za telo. Preko njenog poprsja nalazio se set strukturiranih zlatnih pasta kao jedini odevni predmet na njenom torzu. Kara je dodatno opremila grudi lancem za telo koji se proteže od njenog vrata do struka.

Met gala
foto: Profimedia

Dodavajući metalik završnoj obradi ove odeće, Kara je nosila svetlucavo zlatnu olovku za oči sa punim, tamnim obrvama i sjajnom neutralnom usnom. Sa istaknutom kožom, nosila je plavu kosu u raspuštenim loknama. Izgled šminke pretvoren u ansambl crvenog tepiha.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track