AMBER HERD LAŽIRALA SUZE NA SUĐENJU PROTIV DŽONIJA DEPA?! Tviter BRUJI o dokazima da je LOŠA GLUMICA! Niko joj ne veruje! (FOTO)
Foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia

NA DŽONIJEVOJ SU STRANI

AMBER HERD LAŽIRALA SUZE NA SUĐENJU PROTIV DŽONIJA DEPA?! Tviter BRUJI o dokazima da je LOŠA GLUMICA! Niko joj ne veruje! (FOTO)

Pop kultura -

Amber Herd svedočila je na sudu kako bi opisala svoju burnu vezu s Džonijem Depom. Govorila je o tome kada je došlo do pogoršanja odnosa, o njegovoj ovisnosti o drogama i posledicama toga, te o navodnom porodičnom nasilju. Tokom svedočenja bila je u suzama, ali društvenim mrežama kruže objave kako je Amber suze “lažirala”. Mnogi su se našalili kako je najgora glumica ikad.

"Nije ni čudo što je Džoni Dep sredio ulogu u 'Aquamanu' Amber Herd. Ova klovnica je sramotna, ne zna da glumi čak ni kad treba spasi sebi život. Već satima pokušava da pusti jednu suzu i još uvek nije uspela", glasio je jedan od komentara na Tviteru.

"O moj Bože, umirem. Amber Herd je najgora glumica ikada. Ovaj lažni nesuvisli performans je mučno gledati... Svuda ima previše detalja, lažnih uzdaha, usiljenih suza i pogleda u porotu... Ovo je sramota za žrtve nasilja", glasio je drugi.

"Amber Herd: Ne možeš nekoga da udariš.

Takođe Amber Herd Džoniju Depu: Nisam te udarila, lupila sam te. Žao mi je što sam te lupila, ali nisam te udarila, nisam te je*** udarila, samo sam te je*** lupila!!"

"Predstavljam vam fotografiju visokog kvaliteta nepostojećih suza Amber Herd", glasio je jedan od komentara.

"Gledam Amber Herd kako daje sve od sebe da pusti tu jednu jedinu suzu. Nisam video tako lošu glumu još od svedočenja Kajla Ritenhausa", nadovezao se drugi.

"Ja, dok tražim suze Amber Herd, dok ona priča o najstrašnijim događajima u svom životu i o zlostavljanju od strane Depa koje joj je prouzrokovalo PTSP", dodao je treći.

Herd je u suzama ispričala događaj iz maja 2013 godine. Ona i Dep bili su na odmoru u kampu na u Hiksvil u Kaliforniji. Odmor se pretvorio u pakao nakon što je Dep podivljao i nije mogao da pronađe kokain, a zatim ju je na silu pregledavao i dodirivao tražeći kokain za koji je sumnjao da ga je ona sakrila.

- Sećam se kako me je optuživao, pokušavala sam da ga smirim. Besno je počeo da razbija prikolicu, sećam se da je podigao nešto na sto i bacio u stakleni ormarić. Vikao je jako na mene i pitao gde ga skrivam, nisam znala o čemu priča. Počeo je da me tapše, pocepao mi je haljinu. Hvatao me po celom telu i gurnuo prste u vaginu, govorio je da traži svoj kokain - prepričavala je Amber na sudu.

Udarac joj je promenio život

Prisetila se i prvog puta kada ju je udario. Govori kako to nikada neće zaboraviti, te da joj je to promenilo život zauvek.

- Sedela sam na kauču i vodili smo normalan razgovor. On je pio, a mislim da je koristio i kokain. Svirala je muzika, ja sam pušila cigaretu i pitala ga za tetovažu na ruci. Meni je izgledala kao crna mrlja, pitala sam ga šta piše, a on mi je odgovorio "Wino Forever", mislila sam da se šali i nasmejala sam se - prepričava Amber.

0688669487, Amber Herd
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia

Naime, Wino je njegova bivša devojka, Vinona Rajder, a Amber nije shvatala da je Dep imao tetovažu posvećenu njoj. Nakon što se prvi put nasmejala Dep ju je, kako tvrdi, ošamario, a onda je to učinio ponovo.

- Nakon drugog šamara sam znala da se ne šali, prestala sam da se smejem. Udario me još jednom, tad sam izgubila ravnotežu. Shvatila sam da mi se dogodila najgora stvar koja se može dogoditi, jako sam želela da mislim o tome kako se šali, ali nije se šalio - svedoči Amber.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track