POZDRAV IZ TORINA: Končita Vurst otkrila svoje mišljenje o ZDRAVOJ UMETNICI, pa predvidela da će Konstrakta odneti POBEDU! (VIDEO)
Foto: Profimedia, EPA Andrej Cukic

NEVEROVATNO

POZDRAV IZ TORINA: Končita Vurst otkrila svoje mišljenje o ZDRAVOJ UMETNICI, pa predvidela da će Konstrakta odneti POBEDU! (VIDEO)

Pop kultura -

Dok nestrpljivo čekamo početak ovogodišnjeg šoa na Pesmi Evrovizije, podsetili smo se neverovatne pojave koja je pre osam godina stala na evrovizijsku binu, uzburkla celu Evropu, rušeću tabue i predrasude i odnela pobedu pesmom "Rise Like a Phoenix".

Končita Vurst
foto: Profimedia

Končiti, odnosno Tomasu Tomu Nojvirtu, muzika je i dalje centar sveta, a to pokazuje i redovnim praćenjem događaja sa "Evrovizije". Končita je sada komentarisala i predstavnicu Srbije, Anu Đurić Konstraktu.

Naime, on je objavio video na društvenoj mreži video u kome govori o Konstrkti dok u pozadini ide pesma koja će nas predstavljati na takmičenju, "In corpore sano".

- Mnogo mi se sviđa. I ta šminka. Fantastično je. Srbija je mogući pobednik. Fabulozno je, prosto je obožavam - rekla je Končita.

Konstrakta će na takmičenju nastupati u drugoj polufinalnoj večeri u četvrtak, 12. maja, a tom prilikom takmičiće se sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:19

SVADBA DARKA I BARBARE TREBALA DA BUDE U JULU?! Pevačica otkrila šta su joj Lazić i Bobakova OBEĆALI PRE RASKIDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track