LJUBINKA KLARIĆ NAKON RAZVODA PONOVO ZALJUBLJENA: Glumica u vezi s OVIM MOĆNIM MUŠKARCEM, s njim održava vezu NA DALJINU (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

PONOVO SREĆNA U LJUBAVI

LJUBINKA KLARIĆ NAKON RAZVODA PONOVO ZALJUBLJENA: Glumica u vezi s OVIM MOĆNIM MUŠKARCEM, s njim održava vezu NA DALJINU (FOTO)

Pop kultura -

Ljubav Ljubinke Klarić nekada je bio biznismen Nebojša Jovanović, ali je nakon razvoda glumica pronašla novu srodnu dušu, a reč je o vrlo uticajnom čoveku.

Iako je život podredila, pre svega, sinu Kosti, pa potom i karijeri, u životu popularne glumice bilo je mesta i za novu ljubav, koja je prilično čini srećnom.

Ljubinka Klarić
foto: Zorana Jevtić

Naime, kako je pisao "Hello" , glumica je pronašla mir pokraj ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim već nešto više od dve godine održava vezu na daljinu.

O tome da Ljubinka provodi vreme u Bagdadu, svedoče i njene objave na društvenim mrežama, te se stiče utisak da, kada joj obaveze dozvoljavaju, trudi se da provede što više slobodnog vremena sa svojim partnerom.

Inače, Uroš Balov je diplomirani pravnik, obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a ukazom predsednika Aleksandra Vučića na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine. Takođe, u književnim krugovima poznat je pre svega kao osnivač i direktor izdavačke kuće „Albion Books“, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija...

(Kurir.rs/ Story)

Bonus video:

04:47

Srpska glumica rodila ćerku u 6. deceniji života: Sad otkrila kako je vaspitava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track