MAZNULA JOJ SVU GARDEROBU? Kim Kardašijan ozbiljno podelila fanove nakon što je obukla JOŠ JEDNU HALJINU od Merilin Monro!

Opsednuta

MAZNULA JOJ SVU GARDEROBU? Kim Kardašijan ozbiljno podelila fanove nakon što je obukla JOŠ JEDNU HALJINU od Merilin Monro!

Pop kultura -

Rijaliti zvezda je izazvala veliku pometnju kada je nedavno izašla na crveni tepih u haljini koju je nekada nosila legendarna glumica na proslavi 45. rođendana američkog predsednika Džona F. Kenedija 19. maja 1962.

Dok su neki fanovi smatrali da izgled rijaliti zvezde oduševljava, drugi su vađenje modne relikvije iz skladišta specijalno za Kim Kardašijan ocenili kao veliko nepoštovanje. I taman kad su priče o tome počele da jenjavaju, Kim je sa fanovima podelila fotografiju u još jednoj haljini tragično stradale glumice!

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Ovog puta, Kim je obukla haljinu koju je glumica nosila na dodeli Zlatnog globusa, a koju je dizajnirao Norman Norel. To joj nije bilo dosta, pa je u ruku stavila i njen Zlatni globus da upotpuni izgled!

Pozirajući u istorijskoj haljini iz svoje hotelske sobe, Kim je napisala: „Kao vrhunac svoje večeri nakon Meta, imala sam čast da se presvučem u haljinu Merilin Monro koju je nosila na Zlatnom globusu 1962. gde je dobila nagradu Henrieta za svetskog miljenika filma.“

Profimedia, Zlatni Globus
foto: Profimedia

-U potrazi da pronađem haljinu od perli koju sam nosila na svečanosti, otkrila sam njenu kultnu zelenu haljinu sa šljokicama. To je bio znak i to će biti jedna od najvećih privilegija u mom životu da mogu da kanališem svoju unutrašnju Merilin na ovaj način.

Kao što se i očekivalo, ljudi širom planete su prilično nezadovoljni ovim što je uradila Kim.

Na njenom Instagram profili osvanuli su komentari tipa „samo što možeš, ne znači da treba“, „prokletstvo“, „nemoj više to da radiš“, „ti si opsednuta“. Jedan iznervirani pratilac ju je pitao da li je M.M. ukrala celu garderobu, drugi je konstatovao da se „ruga svetu“.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Međutim, drugi su bili oduševljeni kada su videli Kim kako pokazuje „svoju unutrašnju Merilin“.

„Jao! Ti jedina možeš to da izneseš, Merilin bi isto tako mislila!“, prokomentarisli su dodajući da je Kim moderna Merilin.

Kurir.rs/Tyla.com

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track