PRE SEDAM GODINA IZGUBIO JE JEDNO DETE, A SAD I DRUGO: Niku Kejvu PREMINUO SIN samo dva dana nakon što je izašao iz zatvora
Foto: epa Olafur Steinar Gestsson

tragedija

PRE SEDAM GODINA IZGUBIO JE JEDNO DETE, A SAD I DRUGO: Niku Kejvu PREMINUO SIN samo dva dana nakon što je izašao iz zatvora

Pop kultura -

Sin muzičara Nika Kejva Džetro Lejzenbi preminuo je u 30. godini, saopštio je danas muzičar.

„Sa puno tuge obaveštavam Vas da je moj sin Džetro preminuo“, rekao je Kejv i dodao: „Bili bismo zahvalni za privatnost u ovom teškom trenutku.“

Nik Kejv
foto: Profimedia

Džetro, ​​koji je živeo u Melburnu, pušten je iz zatvora dva dana pre smrti nakon što je skužio kaznu zbog napada na majku.

Džetro je rođen u Melburnu 1991. godine, a njegova majka bila je model i tadašnja Nikova devojka. Uprkos tome što je koristio ime svog oca da bi bio prepoznat u manekenskoj karijeri, u prošlosti je istakao da je slavnog oca muzičara upoznao tek kada je napunio sedam godina.

Džetro je i ranije ove godine bio u zatvoru nakon napada na svoju majku, Beu Lejzenbi u Melburnu. Ona je navodno zatekla svog problematičnog sina na ulaznim vratima 7. marta nešto posle ponoći, pre nego što ju je ubedio da mu dozvoli da prenoći kod nje. Sledećeg jutra njih dvoje su se posvađali, pa je Džetro sudario majku u lice, što je izazvalo krvarenje i modrice.

Džetro Lazenbi, Džetro Kejv
foto: Profimedia

Džetrov advokat Šon Gatas rekao je da mu je dijagnostikovana šizofrenija i da je to uticalo na njegovu procenu u ponašanju. Advokat je tražio da mu se kazna umanji i da bude pušten iz zatvora, ali je sudija Dona Bakos to odbacila zbog Džetrove "značajnu kriminalnu istoriju", koja uključuje seriju nasilnih napada na njegovu devojku 2018. godine, zbog kojih je takođe proveo neko vreme u zatvoru.

Nažalost, australijskom pevaču ovo nije prvi put da mora da se nosi sa gubitkom deteta. U julu 2015. godine, njegov sin Artur pao je sa litice i ostao mrtacv na licu mesta. Kako je kasnije utvrđeno, Artur je bio pod dejstvom halucinogene droge LSD.

Nik Kejv, Artur Kejv, Earl Kejv
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Daily Mail)

Bonus video:

17:50

SPREČIO SAM TELEFONSKIM RAZGOVOROM SAMOUBISTVO KOLEGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track