ALBANAC OSUO PALJBU NA KONSTRAKTU: Teorije zavere o našoj predstavnici ne prestaju! Sad sporan i način na koji drži ZASTAVU (FOTO)
Foto: Profimedia

PONOVO JE NAPALI

ALBANAC OSUO PALJBU NA KONSTRAKTU: Teorije zavere o našoj predstavnici ne prestaju! Sad sporan i način na koji drži ZASTAVU (FOTO)

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta prisustvovala je sinoć na svečanom otvaranju Evrovizije, gde će ove godine predstaviti Srbiju sa svojom numerom "In corpore sano". Srpska predstavnica će se takmičiti u drugoj polufinalnoj večeri, zakazanoj za 12. maj.

Otkako je pobedila na Izboru za pesmu Evrovizije, o njoj ne prestaje da se piše - što o smislu i skrivenim porukama pemse, što o njenoj pojavi, stajlingu, kao i detaljima koji je okružuju.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

Pred odlazak u Torino, predstavnica se našla na meti brojnih teorija zavere zbog uskršnje slike i stočića u oblicima slova "z", koji impliciraju na rat između Ukrajine i Rusije.

Zbog toga su našu poredstavnicu targetirali i osudili da daje podršku ruskoj invaziji na Ukrajinu. Fotografija je na kraju uklonjena, a Konstrakta nije želela mnogo da komentariše ovakve navode, iako je RTS sve strogo demantovao.

Konstrakta
foto: Ana Paunković

Sada se baš na svečanom otvaranju Evrovizije dogodila slična stvar. Naime, dok je pozirala, držala je zastavu prema dole, uz telo, što je posebno jednom Albancu sa Tvitera zapalo za oko:

"Oh, gledajte, ona 'slučajno' drži srpsku zastavu naopačke. Sada izgleda kao ruska zastava, kako čudno. Slučajnost, ili ne? Vi odlučite…", napisao je ovaj tviteraš.

Neko mu je odgovorio u komentarima da treba da pronađe pomoć psihijatra, jer je očito opsednut teorijama zavere i Konstraktom.

Podsetimo, pre nekoliko dana kosovski Albanci su na svom zvaničnom evrovizijskom Tviter nalogu napisali da je Konstrakta fotografisana za stolom u obliku latiničnog slova „z”, što otvara pitanje da li Srbija podržava rusku okupaciju u Ukrajini i preko Evrovizije protura simbol kojim Rusi obeležavaju borbena vozila tokom aktuelnog rata.

komentari
foto: Printscreen

Usledila je lavina komentara tviteraša. Mnogobrojni pratioci su administratore naloga okarakterisali kao zlonamerne provokatore, koji bi trebalo da se stide takvog napada na Konstraktu, nakon čega su upućene i brojne prijave Tviteru da ukloni sramnu objavu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:41

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track