01:07

KONSTRAKTINA ODEVNA KOMBINACIJA NIJE SLUČAJNA! Oglasio se modni kreator, svima u Torinu za oko zapao JEDAN DETALJ

imala inspiraciju

SKRIVENA PORUKA IZA KONSTRAKTINE ODEVNE KOMBINACIJE! Oglasio se modni kreator, JEDAN DETALJ svima promakao

Pop kultura -

Konstraktina odevna kombinacija, čini se, nije uopšte slučajna! Kako je stih iz pesme "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl" obišao ceo svet, upravo joj je vojvotkinja od Saseksa ponovo bila inspiracija!

Konstrakta
foto: Profimedia

Konstrakta se pojavila u Torinu na svečanoj manifestaciji, a njen "slučajni" stajling izazvao je brojne reakcije. Naime, prošetala je tirkiznim tepihom u beloj kombinaciji od glave do pete.

Modni kreator Igor Jagić kaže da inspiracija za odevnu kombinaciju definitivno Megan Markl, a detalj koji je svima zapao za oko je šešir koji je Konstrakta nosila.

- Meni je ovo super. Jako mi je žao samo što ne znam šta ona nosi na sebi. To bih skrenuo pažnju samo domaćim medijima da napomenu kog dizajnera ona nosi na sebi. Pohvalio bih rad, to je neki minimal dizajn koji ja jako volim. Sjajno izgleda, inspiracija definitivno leži u Megan Markl. Šešir definitivno podseća na Megan Markl. Kaput izgleda sjajno i boja joj odlično stoji. Stilizacija je odlična, mislim da bi trebalo se kaže sa kim sarađuje - rekao je Jagić gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Ana Đurić, Konstrakta, Megan Markl
foto: Profimedia

Ništa tu ne bi bilo neobično, da skoro istu odevnu kombinaciju nije imala Megan Markl 2019. godine na na obeležavanju Dana Komonvelta.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:41

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track