00:59

Konstrakta poslednji proglašeni finalista Evrovizije: Pogledajte reakciju

OGROMAN USPEH

KONSTRAKTA UŠILA KONKURENCIJU: Milion pregleda za samo NEKOLIKO SATI! Niko ne može ni da joj priđe! Ubedljivo je PRVA u trendingu

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta sinoć je Srbiji obezbedila prolazak u finale Evrovizije, a fanovi ovog festivala širom sveta su oduševljeni talentovanom umeticom i onim što je pokazala u Torinu.

Tako je Konstrakta za samo par sati uspela da skupi blizu milion pregleda na Jutjub platformi i da izbije na ubedljivo prvo mesto Trending liste.

Konstrakta
foto: Printscreen YouTube

To znači da je Konstraktin nastup od sinoć, u drugoj polufinalnoj večeri, bio ubedljivo najgledaniji od svih ostalih takmičara. Poređenja radi, sledeći nastup po pregledima, delegacije Poljske, ima tek 270 hiljada pregleda u ovom trenutku.

Inače, nakon druge polufinalne večeri na Pesmi Evrovizije u Torinu odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24.

Evrovizija 2022
foto: Printscreen/RTS

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije. Konstrakta će pesmu "In corpore sano" izvesti pretposlednja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:03

UŽIVO IZ TORINA! KONSTRAKTA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV Ana Đurić otkrila šta će uraditi pred nastup u polufinalu Evrovizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track