02:24

KONSTRAKTA JE ZALUDELA EVROPU, SRBIJA POBEĐUJE! Bivši evrovizijski učesnik prognozirao ishod u FINALU EVROVIZIJE

izneo svoje mišljenje

KONSTRAKTA JE ZALUDELA EVROPU, SRBIJA POBEĐUJE! Bivši evrovizijski učesnik prognozirao ishod u FINALU EVROVIZIJE (VIDEO)

Pop kultura -

Nakon predstavljanja u drugom polufinalu Evrovizije, srpska predstavnica, Ana Đurić Konstrakta, neprikosnovena je kad je u pitanju broj pregleda na platformi Jutjub.

Konstrakta
foto: Printscreen YouTube

Konstrakta, naime, ima najviše pregleda od svih učesnika drugog polufinala i ubedljivo je na prvom mestu sa preko 1,5 miliona pregleda u ovom trenutku.

Danijel Alibabić, crnogorski pevač poznat po grupi „No name“ koja je predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Pesmi Evrovizije 2006-e, gostovao je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je prognozirao pobedu našoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti.

Danijel Alibabić
foto: Kurir televizija

- Moje prognoze su da Srbija ima velike šanse da ove godine pobedi i da osvoji Evroviziju. Previše su istakli favorite poput Ukrajine zbog političke situacije ali smatram da će ove godine pobediti neko iz senke. Ne kažem da je Konstrakta neko iz senke, mislim da je ona zaludela celu Evropu i da je sve zaludela njenom koreografijom. Navijali smo svi sinoć za Srbiju. Predviđam ozbiljan uspeh Srbije ove godine - rekao je Alibabić.

Srpska predstavnica će u velikom finalu, koje će se održati sutra, nastupiti pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:38

Konstrakta se javila s generalne probe: Roni suze dok čeka svoj red

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track