NORVEŽANI PEVAJU NEOBIČNU PESMU, A PUBLIKA IH POZDRAVILA ŠOKANTNIM REKVIZITOM: Šuška se da su se svetske zvezde kriju iza maski!
Foto: Printscreen YT

NEVEROVATNO

NORVEŽANI PEVAJU NEOBIČNU PESMU, A PUBLIKA IH POZDRAVILA ŠOKANTNIM REKVIZITOM: Šuška se da su se svetske zvezde kriju iza maski!

Pop kultura -

Članovi grupe "Subwoolfer" iz Norveške nastupili su večeras, u velikom finalu "Evrovizije", pod rednim brojem sedam.

Njihovu pesmu "Give That Wolf a Banana" kladionice "Evrovizije" vide u prvih 10, dok su oni nedavno, oduševljeni srpskom predstavnicom Konstraktom, na društvenim mrežama postavljali snimke posvećene njoj.

Evrovizija 2022
foto: Printscreen YT

Njihova pesma je vrlo neobična, u najmanju ruku, te tako u njoj pevaju: "Pre nego što vuk pojede baku, daj tom vuku bananu! Nisam siguran da li sam ti rekao to, ali zaista volim tvoje zube".

Evrovizija 2022
foto: Printscreen YT

Članovi grupe, inače, nikad ne skidaju maske, pa su tako na svakom javnom pojavljivanju u Torinu imali iste, kao i u hotelima, svakog puta kad su napuštali sobe.

Nedeljama unazad se šuška o identitetu članova, koji se sve vreme predstavljaju samo kao Kit i Džim, te su se tako pojavile tvrdnje da su zapravo u pitanju momci iz planetarno popularnog norveškog sastava "Ylvis", koji su 2013. imali jedan od najvećih svetskih hitova, "The Fox".

Ta numera samo na Jutjubu ima preko neverovatnih milijardu pregleda, dok iz tima norveških predstavnika nisu ni demantovali ni potvrdili pomenute priče o identitetu članova.

Zanimljivo je da je Norvešku publika pozdravila bananama i tako pokazala kako im pruža veliku podršku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:55

Konstrakta dobila nagradu pred veliko finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track