EKSKLUZIVNO PRVI VIDEO POBEDNIKA EVROVIZIJE! Šokirao odgovorom na NAJBITNIJE pitanje: Evo gde ćemo se takmičiti sledeće godine!
Foto: Aleksandra Čanović

evo gde će se održati naredna evrovizija!

EKSKLUZIVNO PRVI VIDEO POBEDNIKA EVROVIZIJE! Šokirao odgovorom na NAJBITNIJE pitanje: Evo gde ćemo se takmičiti sledeće godine!

Pop kultura -

Večeras je održano finale takmičenja za "Pesmu Evrovizije", a Srbiju je tom prilikom predstavljala Ana Đurić Konstrakta, koja je otpevala svoju pesmu "In corpore sano".

Pobedu na ovom prestižnom takmičenju odnela je Ukrajina, odnosno bend Calush Orchestra svojom pesmom "Stefania" i tom prilikom je odvela Evroviziju 2023. godine u Ukrajinu.

Evrovizija
foto: Printscreen/RTS

Frontmen grupe Oleha obratio se medijima i tom prilikom je poslao važnu poruku.

- Hvala svima koji su glasali za nas, pobeda nam u ovom trenutku mnogo znaci. Nije nas kontaktirao predsednik Zelenski , znate da on ovih dana ima preča posla. Slušajte ukrajinsku muziku, gledajte naše filmove sledeće godine se nadam da ćemo vas sve ugostiti u slobodnoj i srećnoj Ukrajini - rekao je Oleh i dodao:

03:46

Ekskluzivno, pobednik Evrovizije Ukrajina: Hvala svima koji su glasali za nas, pobeda nam u ovom trenutku mnogi znači

- Od svoje zemlje imamo specijalnu dozvolu da budemo ovde, koja traje još dva dana, i onda se vraćamo nazad u zemlju. Kao i svaki Ukrajinac, borićemo se koliko možemo.

Sve je zanimalo i gde će se naredne godine održati Evrovizija, a njegov odgovor ostavio je halu bez teksta:

- U slobodnoj zemlji!

Inače frontmenu popularne grupe je za sutra rođendan, te će u novu godinu uđi sa divnim uspomenama da pobedu na ovom velikom takmičenju. Ipak, da bi dodatno ulepšali njegov rođendan, svi prisutno su mu otpevali pesmu i na taj način mu čestitali rođendan.

00:18

Pobedniku Evrovizije sutra rođendan, svi mu pevaju pesmu

- Svi moji najbliži su u Ukrajini. Neću proslaviti rođendan sa mamom, 16.maja cu da letim prvo, pa kolima I autobusom. Pobedu cu proslaviti sa mamom i devojkom sutradan. Nisam imao vremena da zovem majku još uvek, ali sam joj pisao poruku. Takođe, rekao sam devojci da zove moju majku, tamo je jedan sat razlike u odnosu na vreme ovde, tako da ću je zvati ujutru- rekao je Oleh.

Progovorio je u o samom učestvovanju na takmičenju:

- Veoma je sve bilo stresno ovde iskreno. Probe smo imali samo online, pre nego što smo došli ovde. Tako da smo, čim smo došli ovde, počeli sa probama, želeli smo da sve bude perfektno od svetla, do kamera, jer znamo koliko je važno što predstavljamo Ukrajinu

(Kurir.rs/Anastasija Čanović)

Bonus video:

00:22

Oduševljenje novinara Kostraktom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track