OSVANULI SNIMCI ISPRED SUDNICE: Evo šta MASA UZVIKUJE kad Amber Herd izlazi sa suđenja, a ovako reaguju na Džonija Depa! (VIDEO)
Foto: KEVIN LAMARQUE / AFP / Profimedia

JASNO JE NA ČIJOJ SU STRANI

OSVANULI SNIMCI ISPRED SUDNICE: Evo šta MASA UZVIKUJE kad Amber Herd izlazi sa suđenja, a ovako reaguju na Džonija Depa! (VIDEO)

Pop kultura -

Na Tviteru su osvanuli snimci nastali ispred sudnice u kojoj se odvija parnica između Džonija Depa i Amber Herd, koji pokazuju kako se okupljena masa ponaša prema glumcu, a kako prema njegovoj bivšoj supruzi.

Dopisnica Court TV-a Čenli Ša Peinter snimila je kako gomila ljudi ispred sudnice ispraća Depa uz povike podržavanja i aplauz, dok je situacija s Amber Herd poprilično drugačija.

Herd je sudnicu napustila 20 minuta nakon Depa, propraćena uvredama i uzvicima neodobravanja. Dok Dep često kroz prozor automobila pozdravi okupljene dok odlazi, Herd zbog atmosfere ispred sudnicu napušta ne spuštajući zatamnjena stakla svog automobila.

Na snimku se mogu čuti brojne uvrede poput "sponzorušo", "kradljivice", "lažljivice". "Gde je lova, Amber?" čuje se kako izgovara neko od okupljenih.

"Tad sam mislila da ne može biti gore. Sad znam da može..."

Herd se i na sudu dotakla odnosa Depovih fanova prema njoj u trenutku kad je 2018. godine prvi put javno progovorila o odnosu s glumcem. Svedočila je da se suočila s "mržnjom medija i obožavatelja Džonija Depa", te da je "morala da se bori za svoju karijeru nakon što je progovorila o zlostavljanju".

"Bilo mi je teško da radim. Bila sam maltretirana. Svakodnevno me maltretiraju, prete smrću. Tad sam mislila da ne može biti gore. Sad, s mesta na kojem sedim, znam da može biti puno, puno gore", rekla je sedeći na klupi za svedoke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track