BILA JE PRELEPA USPEŠNA MANEKENKA, A SAD JE BESKUĆNICA I KOPA PO SMEĆU: Jedan SKUPI detalj na njoj mnoge ostavio U ČUDU! (FOTO)
Foto: Profimedia

ODBILA POMOĆ OD BIVŠEG MUŽA

BILA JE PRELEPA USPEŠNA MANEKENKA, A SAD JE BESKUĆNICA I KOPA PO SMEĆU: Jedan SKUPI detalj na njoj mnoge ostavio U ČUDU! (FOTO)

Pop kultura -

Loni Vilison nekada je bila uspešna manekenka i supruga zvezde "Čuvara plaže", Džeremija Džeksona, ali od 2016. godine živi kao beskućnica.

Na ulicama Los Anđelesa često je snime paparaci kako pretura po smeću, a na njenim najnovijim fotografijama mnogima je za oko zapao jedan skupi detalj.

Radi se o pametnom satu marke Apple, koji je Lori nosila na ruci, iako je istovremeno bila bez cipela i gurala je kolica s otpadom.

Loni Vilson
foto: Profimedia

Nekadašnja manekenka se s vremenom dovela i do neprepoznatljivosti i više nije ni sena lepotice koja je nekada mamila uzdahe s naslovnica časopisa.

Inače, Loni je do 2016. godine radila kao asistentkinja u centru za plastične operacije u Los Anđelesu, a onda je doživela nervni slom i dobila otkaz, te je potom izgubila i svoj dom.

Loni Vilson
foto: Profimedia

Bivša devojka Džeremija Džeksona, Sindi Kovaks, komentarisala je za britanske tabloide kako je glumac odbio da pomogne svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razišli 2014. godine.

"Bilo mi je loše od njegove reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga", rekla je.

Vilison je svakako istakla kako ne želi pomoć od bivšeg supruga, kao ni od nikog drugog.

Loni Vilison
foto: Profimedia

"Mogu da živim sama. Imam sve što mi je potrebno. Mobilni nemam i niko ne može da me dobije, ali imam hranu i imam gde da spavam", ispričala je jednom prilikom.

Loni je u prošlosti jedno vreme radila i kao instruktorka fitnesa, te je krasila naslovnice nekih časopisa, ali sve je pošlo po zlu zbog njenih mentalnih problema.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:22

DRAGAN JE BESKUĆNIK, ŽIVI U STRAVIČNIM USLOVIMA A 140 PUTA JE DONIRAO KRV: Nemam za hranu, jedino sam za svoju slavu JEO TRI PUTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track