BIVŠOJ SRPSKOJ SNAJKI NI RIJANA NIJE RAVNA PO GOLOTINJI: U poodmakloj TRUDNOĆI prošetala POLUGOLA u Kanu i kažu da je PRETERALA
Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

hrabro ili ludo?

BIVŠOJ SRPSKOJ SNAJKI NI RIJANA NIJE RAVNA PO GOLOTINJI: U poodmakloj TRUDNOĆI prošetala POLUGOLA u Kanu i kažu da je PRETERALA

Pop kultura -

Adrijana Lima doputovala je na Kanski festival još pre nekoliko dana, a uprkos činjenici da je u podmakloj trudnoći lepa Brazilka neumorno obilazi različite glamurozne žurke i događaje širom ovog mondenskog, primorskog gradića i to u prilično izazovnim izdanjima.

Pre nekoliko dana Adrijana je šokirala je javnost izazovnim, ekscentričnim izdanjem na crvenom tepihu, kada se pojavila u crnoj haljini sa ogromnim prorezom na stomaku, ali to je bio tek početak njenih provokativnih kombinacija na brojnim partijima.

Naime, slavna manekenka se na zabavi brenda Chopard pojavila u još jednom hrabrom, neuobičajenom autfitu, a očigledno je da je baš poput Rijane rešena da slavi žensko telo i svoju trudnoću.

Adrijana Lima
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša srpska snajka izabrala je kreaciju sa potpisom modne kuće Roberto Cavalli, a ovu upečatljivu haljinu krasila je suknja od prozirnog tila sa animal printom u zelenim tonovima, te gornji deo u formi grudnjaka od smaragdnozelenog pliša.

Dubok dekolte i seksi bretele bili su sami po sebi dovoljno izazovni, ali je Adrijana rešila da sve začini i prorezima koji su ponovo naglasili njen trudnički stomačić.

Slavna 40-godišnjakinja je izdanje upotpunila efektnim minđušama, ali i zanimljivom frizurom - stavila je dugačke ekstenzije u kosu i uvila je u moderne morske talase.

Inače, i Adrijana se baš kao i Rijana našla na meti kritika i osuda zbog specifičnog trudničkog stila, ali čini se da nimalo ne haje za to, već samouvereno neguje svoj fazon.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track