BILA SAM ISTOG MESECA VERENA I ZA DŽONIJA DEPA I ZA NJEGOVOG KOLEGU: Čuvena glumica otkrila sve detalje ove TURBULENTNE veze
Foto: Profimedia

PIKANTERIJE

BILA SAM ISTOG MESECA VERENA I ZA DŽONIJA DEPA I ZA NJEGOVOG KOLEGU: Čuvena glumica otkrila sve detalje ove TURBULENTNE veze

Pop kultura -

Čuvena gulmica Dženifer Grej bila je verena za Džonija Depa pre više od 30 godina, a tek sada je otkrila detalje njihove veze.

"Moraš da razumeš. Džoni Dep 1989. je bio toliko lep, kao da nikada nisi videla nekog lepšeg... skoro vanzemaljski", rekla je zvezda "Prljavog plesa" Dženifer Grej pre nekoliko dana u emisiji glumice i voditeljke Dru Barimor, prenosi "Pejdž siks".

Džoni Dep
foto: Profimedia

Veridba Dženifer Grej i Džonija Depa trajala je devet meseci, a počela je na zanimljiv način, o čemu je glumica tek sad pričala.

Kako je otkrila, istog meseca bila je verena i za Depa i za Metjua Broderika- samo u različito vreme. Vezu sa Džonijem počela je čim je raskinula sa bivšim momkom, a verili su se dve nedelje kasnije. Dodala je da ju je "Bog spasao loše veze i odveo do Depa". O vezi sa glumcem pisala je u svom dnevniku, što je otkrila u svojim memoarima:

"Zaljubljena sam, prilično sam sigurna po prvi put u životu. On je ljubazan, pametan, moralan, promišljen, pun poštovanja".

Dženifer Grej
foto: Profimedia

Bivši par imao je psa po imenu Lulu. "On je bio naša "beba za vežbanje, pravio mi je društvo dok je Džoni bio van grada", napisala je i dodala da je veza kratko trajala delimično i zbog Depovog ponašanja.

"Počeo je da propušta letove iz Los Anđelesa, jer bi se uspavao ili bi bio ludo ljubomoran kada bi došao kući i paranoičan zbog nečega što sam radila dok je on bio odsutan", otkrila je.

U memoarima koji su objavljeni ovog meseca, otkrila je da je prekinula veridbu porukom koju je ostavila u Depovoj hotelskoj sobi, a nakon što je on jednog jutra otišao na sastanak i više se nije vratio niti je pokušao da je kontaktira. "Ne prepoznajem Depa danas"

Džoni Dep
foto: Profimedia

Džoni Dep trenutno vodi sudski spor sa Amber Herd, koji je on pokrenuo tužeći bivšu suprugu za klevetu o porodičnom nasilju. Suđenje se odvija pred očima javnosti i otkrilo je niz šokantnih i dramatičnih detalja o njihovoj vezi. Dženifer Grej rekla je da ne prati suđenje jer ni ne zna gde bi mogla da prati dešavanja iz suda.

"Ali na snimcima i posmatrajući ostale stvari na koje sam naišla, ne prepoznajem tu osobu (mislila je na Depa). To nema veze ni sa čim što sam ikada doživela i zbog toga sam tužna. Ne razumem šta se dešava i samo želim da svi budu dobro", rekla je.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track