NEMA KRAJA CRNIM DANIMA ZA ALEKA BOLDVINA: Prvo UBIO KOLEGINICU, a sad je UMRLA žena koju je najviše voleo!
Foto: Profimedia

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA

NEMA KRAJA CRNIM DANIMA ZA ALEKA BOLDVINA: Prvo UBIO KOLEGINICU, a sad je UMRLA žena koju je najviše voleo!

Pop kultura -

Kerol M. Boldvin, majka Aleka Boldvina, preminula je danas u 93. godini.

Porodica se od nje oprostila objavom na Instagram profilu glumca.

"Kerol M. Boldvin, majka glumaca Aleka, Danijela, Vilijama i Stivena Boldvina i dve ćerke, Elizabet i Džejn, preminula je danas u gradu Sirakjus, Njujork. Imala je 92 godine", napisali su.

"1991. godine dijagnostikovan joj je karcinom dojke. Preživela je bolest i priključila se grupi podrške na Long Ajlandu. U saradnji sa univerzitetom SUNY Stony Brook, i uz podršku tadašnjeg predsednika univerziteta Širlija Strama Kenija, na kampusu je otvoren Fond za istraživanje raka dojke Kerol M. Boldvin", istakli su u objavi dodavši kako je Fond prikupio milione dolara.

Citirali su i šta je Alek svojevremeno rekao o svojoj majci:

Alek Boldvin
foto: Profimedia

"Ona me je naučila da se čovek u životu može posvetiti raznim stvarima, a ne samo jednoj. Poslednjih 25 godina živela je život borca i pobednika, usmerena na cilj kojem je posvećivala toliko energije. Svi smo jako ponosni na njene uspehe", stoji u objavi.

Podsetimo, Alek Boldvin je u oktobru prošle godine pucao iz rekvizita i slučajno usmrtio snimateljku Halinu Hačins, te ranio reditelja Džoela Souzu prilikom snimanja vesterna "Rust". Hačins (42) je prebačena helikopterom u univerzitetsku bolnicu New Mexico u Albukerkiju, gde je preminula, a Souza je vozilom hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent u Santa Feu, radi saniranja povreda.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track