MNOGI KAŽU DA JE ONA NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU! Porede je sa Sofijom Loren, a bila je sa glumcem za kojim lude sve SRPKINJE!
Foto: printscreen

PRELEPA JE

MNOGI KAŽU DA JE ONA NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU! Porede je sa Sofijom Loren, a bila je sa glumcem za kojim lude sve SRPKINJE!

Pop kultura -

Madalina Ghenea (34), rumunska manekenka i glumica koju nazivaju najlepšom ženom na svetu, pojavila se na crvenom tepihu na zatvaranju Kanskog festivala i ostavila publiku bez daha.

Na festivalu se pojavila u smeđoj pripijenoj haljini s prorezima po telu, a pažnju medija i okupljenih privukla je dubokim dekolteom.

00:08

Evo šta najlepša žena sveta može u kuhinji

Podsećamo da se Madalina, uz Lejdi Gagu, Adama Drajvera i mnoga druga poznata imena, pojavljuje u filmu "Gučijeva kuća" u kojem je glumila glumačku divu Sofiju Loren.

Mnogi su počeli da je upoređuju sa legendarnom italijanskom glumicom, a zbog neobične sličnosti između njih, neki su počeli da je zovu Sofija Loren modernog doba.

Pored lepote, proslavile su je i ljubavne veze sa glumcima kao što su Majkl Fas i Džerard Batler, za kojim lude mnoge Srpkinje.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track