BIKOVIĆ JAVNO PODRŽAO DŽONIJA DEPA NAKON ŠTO JE BIVŠU POBEDIO NA SUDU: Srpski glumac se oglasio i poslao JAKU PORUKU (FOTO)
Foto: Dušan Atlagić

PRIJATELJI I SARADNICI

BIKOVIĆ JAVNO PODRŽAO DŽONIJA DEPA NAKON ŠTO JE BIVŠU POBEDIO NA SUDU: Srpski glumac se oglasio i poslao JAKU PORUKU (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, Miloš Biković, pružio je javnu podršku kolegi Džoniju Depu nakon što je pobedio na sudu bivšu suprugu, glumicu Amber Herd.

Naime, Džoni Dep je dobio tužbu za sve tri tačke, dok je u korist Amber presuđeno u jednoj tački.

Džoni Dep
foto: Steve Helber / AFP / Profimedia

Prema ovoj odluci, Dep je dobio tužbu za klevetu, pa njegova bivša supruga mora da mu isplati 15 miliona dolara, a on njoj 2 miliona dolara prema odluci suda. No, kada se svede račun, Amber je Depu dužna 13 miliona dolara, a zbog zakona dobiće 10,35 milona dolara.

Nakon pobede na sudu Dep se otvorenim pismom oglasio na Instagramu, a njegovu objavu podelio je Biković uz emotikon ruke koja simbolizuje snagu, čime je javno podržao holivudskog glumca, s kojim i sarađuje.

Miloš Biković, premijera filma, Hoću muža
foto: Nemanja Nikolić

- Pre šest godina, moj, život moje dece, životi onih najbliži meni zauvek su promenjeni. U treptaju oka. Lažne, veoma ozbiljne i kriminalne optužbe iznete su putem medija, izazvale su neprekidnu paljbu sadržaja mržnje, iako nikakve optužbe prema meni nikada nisu podignute - napisao je Dep u objavi.

Miloš Biković, Džoni Dep
foto: Printscreen Instagram

- U nanosekundi proputovala je vest dvaput planetu i imala je seizmički uticaj na moju karijeru i moj život. Šest godina kasnije, porota mi je vratila moj život. Istinski sam počastvovan - naveo je Džoni u objavi na Instagramu koju je podelio Biković.

Miloš Biković, Džoni Dep
foto: Printscreen Instagram

- Moja odluka da se uhvatim u koštac sa ovim slučajem, znajući šta me sve čeka, doneta je posle mnogo razmišljanja. Moj cilj je bila istina, bez obzira na ishod. Kazivanje istine je nešto što dugujem svojoj deci i onima koji su bili istrajni u podršci meni. Spokojan sam znajući da sam to postigao - napisao je Dep i dodao:

- Najbolje tek dolazi. Novo poglavlje je konačno počelo. Istina nikada ne bledi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:26

OVO ĆE SRBIJU PREZENTOVATI NA SPEKTAKULARAN NAČIN! Biković o saradnji sa Džonijem Depom: Idemo u korak sa svetom! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track