S NOVIM DEČKOM IMAM NAJBOLJI S*KS U ŽIVOTU: Kim Kardašijan uzburkala javnost izjavom, pa objasnila zašto joj je sada BOLJE!
Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

NOVA ERA

S NOVIM DEČKOM IMAM NAJBOLJI S*KS U ŽIVOTU: Kim Kardašijan uzburkala javnost izjavom, pa objasnila zašto joj je sada BOLJE!

Pop kultura -

U poslednjoj epizodi porodičnog rijaliti šoua "The Kardashians" Kim Kardašijan je dala naslutiti da sa sadašnjim partnerom, Pitom Dejvidsonom, ima najbolji seks u životu. Iako inače zbog loših odnosa s bivšim suprugom, reperom Kanjeom Vestom, ne priča o novoj ljubavi, sada je otvorila dušu i otkrila neke detalje o svojoj vezi.

- Više ne trčim ni za čim, i to je dobar osećaj. Na početku karijere ljudi trče za slavom, trče za novcem, srećom ili ljubavlju. Ali ja sad to sve imam, rekla je Kim svojoj sestri Kloi u poslednjoj epizodi serije koja prati njihov život.

- Kad uđeš u četrdesete seks postane bolji nego ikad, i nema ništa loše u tome da želiš da seks bude dobar - dodala je.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Kim je od Pita Dejvidsona starija 13 godina, a počeli su da se zabavljaju u oktobru prošle godine nakon što su zajedno snimili epizodu šoua "Saturday Night Live". To joj je prva veza nakon zvaničnog razvoda od Vesta u februaru iste godine.

Nakon toga je odlučila da promeni život.

- Ješću zdravije, vežbaću, paziću samo na sebe. Više ću se zabavljati, biću više s decom. Isključiću telefon, neću reagovati na zlobne komentare na Instagramu - rekla je.

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

Takođe je podelila i svoja razmišljanja o budućnosti veze s Dejvidsonom, a to uključuje i zajednički život. Iako je spomenula da je u početku s njim bila jer joj je falilo seksa, sada se stvar uozbiljila.

Kim trenutno stanuje na zapadnoj obali u svojoj prostranoj vili u Kalabasasu u Kaliforniji, dok Pit živi u Njujorku. Međutim, s obzirom na to da je njegov osmogodišnji angažman u "Saturday Night Live-u" nedavno došao kraju, komičar može da se preseli na Zapadnu obalu.

Kanje Vest
foto: Profimedia

"Njihov odnos nastavlja da raste. Vrlo su sigurni u svoju vezu i razgovaraju o budućim planovima i zajedničkom useljavanju - rekao je izvor blizak paru.

Osim razgovora o važnim prekretnicama u njihovom odnosu, saznalo se da Kim i Pit planiraju zajedničko leto sa decom koju Kim deli s bivšim suprugom, Kanjeom Vestom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track