TAJNA HALJINE KOJU JE AMBER HERD NOSILA NA IZRICANJU PRESUDE: Evo zašto je BAŠ NJU obukla i šta ona predstavlja! (FOTO)
Foto: Owen Cliff/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

SLUČAJNOST ILI NE?

TAJNA HALJINE KOJU JE AMBER HERD NOSILA NA IZRICANJU PRESUDE: Evo zašto je BAŠ NJU obukla i šta ona predstavlja! (FOTO)

Pop kultura -

Tokom izricanja presude Amber Herd je nosila crnu dugu haljinu s jednostavnim crnim kaišem oko struka, a stajling je upotpunila decentnom zlatnom ogrlicom.

Međutim, verni pratioci glumice uočili su kako je tu haljinu nosila u još nekoliko situacija.

Amber Herd
foto: Owen Cliff/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Istu haljinu nosila je još 2016. godine, kada je podnela zabranu prilaska bivšem suprugu Džoniju Depu, ali i 2020. godine, kada je pokrenula sudski spor protiv Depa.

"Jedna haljina, u razmaku od četiri godine. Ponekad je važno dvaput obući istu stvar", napisala je tada uz objavu na Instagramu.

Na društvenim mrežama su se našalili kako je haljina prigodna za sahrane, a i da je to kombinacija koja je godinama zagorčavala život Depu, provlačeći ga po sudovima. Stoga, moguće je da je baš istu haljinu simbolično izabrala i za ovu prigodu, tačnije za sudski epilog s bivšim suprugom.

Glumica i glumac upoznali su se 2009, a bili su u braku od 2015. do 2016. godine. Suđenje za klevetu traje od aprila, a porotnici su saslušali ukupno više od 100 sati svedočenja. Čuli su desetine svedoka, uključujući i svedočenja Džonija i Amber.

Porota je utvrdila da su optužbe Amber Hard u Washington Postu bile zlonamerne, te Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i 5 miliona dolara kaznene odštete. Međutim, Amber je dobila protivtužbu za klevetu i dobila 2 miliona dolara jer je bila kleveta to kad je Džoni optužio Amber i njene prijatelje da su smislili priču za policajce pod vođstvom njenog advokata i publiciste. Porota je većala oko 14 sati.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track